keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Uuden hepan testailua

Ratsastelin uudella hepalla Mailla, koko nimeltään welsh c-tamma on I Can't Make It Another Day. Hepalla tuli mukanaan englantilaiset suitset martignaalilla, joten en vielä jaksanut väkertää varusteita, kun materiaalit - etenkin renkaat ja soljet - ovat vähissä. Ihan kivalta tuo tuntui, ja keppikin vaikutti ihan sopivalta kun olin sahannut siitä pätkän pois.
Taas kerran perus ratsastuspostaus. Nyt kaipailisin mielipiteitä, mitä blogista puuttuu, mitä on liikaa? Mikä ei kiinnosta, mitä saisi olla lisää?

7 kommenttia:

 1. Kiva postaus :) Itse kaipailisin enemmän mielipidepostauksia, kun pidän niistä tosi paljon :) Ratsastuspostauksia on tosiaan melko paljon, mutta osaat tehdä ne hyvin ja pitää kiinnostavina, etkä liikaa höpötä yhdestä tunnista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos kovasti :) Tosiaan, mielipidepostausta voisin kirjoittaa jos keksisin aiheen. Täytyy varmaan järjestää äänestys jos saan tarpeeksi ideoita.

   Poista
 2. Itse tykkään mielipidepostauksista myöskin, mutta nehän ei pakottamalla synny :)
  Ratsastuspostauksetkin on kivoja, eikä niitä mielestäni ole liikaa, kuvia kun on kiva aina katsella.
  Millä kameralla muuten kuvaat? Sori jos olet maininnut jossain, laiskimus ei jaksa mennä etsimään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Kuvailen edelleen pikku tonnisatasellani, eli Canon EOS 1100D:llä, ratsastuspostauksissa yleensä ihan kitillä, hevosten kuvissa (ja muiden kuvaamana) sitten pidemmällä 70-300mm:llä. Pitkällä putkella on hankala saada yksin tarkennukset jne kohdalleen.

   Poista
 3. Oletko tulossa lahden sm-kisoihin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole, ei ole rahaa tai aikaa matkustaa sinne asti näillä näkymin. Enkä tulisi kisaamaan, ja myyntipaikat meni (eikä mulla olis mitään myytävää ollutkaan) enkä viitsi sinne asti pelkästään katselemaan tulla, vaikka olishan sekin hienoa.

   Poista

Arvostan aina kommenttia :)