maanantai 28. toukokuuta 2012

SM-kisat Lahdessa 26.5.

Kyl on niin mahti-otsikko ettei mitää rajaa O.o

Eli SM-kisoihin uskaltauduin, ja reissattiin reilut 2½ tuntia täältä Laheen, kyl mun vanhemmat on ihania ♥! No mut lauantai-aamuna heräsin varttia yli kuusi ja söin nopsaan aamupalan yms.
Mukaan otettavat hepat oli Siru, Spry ja Apatia, Spryn ja Apatian harjat letitin (Apatialle sykeröt ja Sprylle verkkoletti), mutta Sirun harjan annoin tällä kertaa olla vapaana :>

Eka luokka johon osallistuin, oli Silver Class, 60-70cm johon menin Apatialla. Rata oli ihan kiva, mutta meinasin kaatua kun hiekkakentällä oli irtosoraa. Ruusukesijoilla ei siis päästy, mut puhdas rata tuli ja se ny on pääasia. ehkä.

^70-80cm ft. Siru

^ Apatia 60-70cm

 HeB / K.N. Special ft. Spry (ylempi ja alempi kuva)

Toka luokka oli Golden Class, 70-80cm ja Sirulla menin kaahaileen sinne. Huh oli niin tiukkia käännöksiä ettei tämmönen yli 180cm kömpelys sinne jalkojaan saanu sijoiteltua, vaan pudotettiin Sirun kanssa yks este ja sillon simotti >.<

Vika luokka olikin sitten koululuokka mallia HeB/K.N. Special, johon menin Sprylla.
Ohjelma oli just ja just hallussa, keskellä rataa melkeen sain paniikin kun luulin unohtaneeni sen mutta onneksi muistinkin x) Ohjelma oli keppareille aika pitkä ja hengästyhän siinä, ja vas. polveen sattui kyllä aika paljon mutta jaksoin onneks loppuun asti vaikka puuskutinkin hirveesti eikä liikkeiden laatu ollut sitä erinomaisen luokkaa. Ihme kyllä, loppusijoituksemme oli jopa 6/17, ja oon ite ihan tyytyväinen koska luulin että jään jonnekki kuuseen.

Mutta kivat kisat oli ja järjestäjille laukannosto, hyvin oli järjestelty ja suunniteltu ja meni muutenkin sujuvasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostan aina kommenttia :)