lauantai 21. marraskuuta 2015

15.11. + asiaa joulukalenterista

Viime sunnuntaina pääsin pitkästä aikaa valoisaan aikaan pihalle. Olen ratsastanut siis enemmänkin, mutta se on tapahtunut vasta illalla, jolloin on jo ihan pimeää. En tykkää yhtään. Toivottavasti nyt saadaan salivuoron varaushakemus liikkelle, ja pääsisin pari kertaa sisätiloissa treenaamaan ennen SM-kisoja - koulun karsintaradankin kuvaaminen helpottuisi varmasti!

Hyppäsin tosiaan Ianilla, ja tuli taas kerran huomattua, kuinka kiva sillä on mennä. Mulla oli viikonlopun ajan lainatolpat, kun piti pitää kisat (jotka jouduin perumaan) joten käytin niitä sitten hyväksi ja jaksoin kerrankin ottaa kentälle useamman kuin yhden tolppaparin. Hyppäsin kolmea estettä eri tavoin; erilaisia radanpätkiä, siksakkisarjaa ja kolmen askeleen sarjaa. Hyvältä tuntui, ja menihän se 82cm:kin jopa kevyesti yli. Päästiin se jopa okserina, jossa eka puomi oli varmaan kuudessakympissä. Ian oli ihana itsensä, imi sopivasti esteelle eikä sen kummempia kyttäillyt.
na-na-na-na batmaaan - ihme asento


ihana tää käsi


Tuli taas huomattua kuvia katsellessa, että toi mun käsi on kyllä sellainen ongelma! Hypyt näyttää jaloista ihan siisteiltä mutta en tiedä miten väännän aina myötäävää kättä :D Ratsastelun jälkeen mulla oli pitempi putki sopivasti hollilla joten räpsäisin sitten muutaman kuvan Ianista. Hassua, että huomaan kyllä siinä olevat virheet, mutta kuitenkin tykkään siitä. Letit voisi tietysti purkaa, saa nähdä millaista kikkuraa sieltä paljastuu...

Ian kaipaisi näköjään uusia kuolaimiakin, nuo ei näytä kovinkaan hyviltä ainakaan mun mielestä. Mikä malli teidän mielestä sopisi Ianille paremmin? Ajattelin myös tehdä sille kukkahackamoret, renkaat ostin silloin ecpcrb-kisoista Maikkenilta.

Joulukalenteriasiaa!
Joulukuu lähestyy hurjaa vauhtia, ja tänäkin vuonna aion toteuttaa blogissa joulukalenterin. Olen suunnitellut jo osan siitä, mutta haluaisin kuulla toiveitanne ja ideoitanne! Kaikki kelpaa :) Lisäksi olisi hienoa saada linkkejä, jos aiotte tehdä oman joulukalenterin/tiedätte jonkun joka aikoo. Mielellään ihan blogi-/nettisivukalentereita, mutta voi mainita myös instagramista, jos siellä sellaisen aikoo tehdä.

10 kommenttia:

 1. pelhamit vois mennä, sille musta sopii vipuvarrelliset kuolaimet c: baucherki vois olla iha jees

  VastaaPoista
 2. ian on muute tosi nätti noissa kolmessa alimmassa kuvassa, vois piirtää sille vähä fanarttia heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäki voisin yrittää ehkä jotai kuha jaksaa piirtää 🐟

   Poista
 3. Sellanen keppareiden joulu kuvapostaus ois toossi kiva :3

  VastaaPoista
 4. Minä aijon pitää blogini puolella joulukalenterin! :)
  Tosi kivoja kuvia muuten :D

  VastaaPoista
 5. Jotain ohjeita.
  Mulla on mun sivulla kalenteri
  http://khtfrem.weebly.com
  Saanko mainita sun kalenterin, kun yhdessä luukussa linkkaan kalentereita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toki saa mainita, jopa suotavaa saada hieman mainostusta :)

   Poista
 6. Mä aion pitää joulukalenterin khtlumokuu.blospot.fi :) Ja Ian on aivan ihana näissä kuvissa :D♥

  VastaaPoista

Arvostan aina kommenttia :)