tiistai 3. marraskuuta 2015

RH's Closed Case 31.10.2012→

Postaus on nyt inasen myöhässä, videon tekeminen kesti, vaikka aloitin sen jo melkein kuukausi sitten :D Tässä kuitenkin postaus Ossin 3-vuotisen olemassaolon vuoksi!

Tein Ossin 2012 lokakuussa Apatian varsaksi. Isäksi valikoitui Millan silloinen heppa nimeltä Grim Case. Olin tuohon aikaan hyvin koukuttunut rikossarjaan nimeltä NCIS, joten hepan nimeksi tuli RH's Closed Case. En kyllä yhtään muista, mistä revin lempinimen Ossi. Kiva se kuitenkin on.

Tehtyäni Ossin olin siihen tyytyväinen, mikä on kyllä muuttunut vuosien varrella! Mutta edelleen tykkään pitää sitä tallissa ja sillä ratsastaminenkin on ihan kivaa, en tiedä mistä se johtuu. Ossi ikääntyi tietyllä tavalla siihen asti, kunnes aloin sillä ratsastamaan. Siksi sen sivuilla syntymävuotena lukee 2008. Ossi ei ole missään vaiheessa ollut "ykkösheppa" tai tärkein kisapolle, ja ehkä siksi en olekaan siihen kyllästynyt. Jonkin verran olen sitä kisoissa kuljettanut, tänä vuonna kuitenkin varmaan eniten, muistaakseni kolmissa kisoissa.

Ossi 3.11.2012

Ossi 21.10.2015

Uutta täyttöä ja etenkin varusteita se tarvitsisi, sillä kaikki edellä mainitut ovat alkuperäisiä... Harja on myös hieman hapsuuntunut joten sitä voisi siistiä. Muuten Ossi on mielestäni hyvässä kunnossa. Ossi kuuluu myös niihin hevosiin, joita en tule koskaan myymään - ei tuollaista kukaan haluaisi, enkä halua luopua näin pitkäaikaisesta kaverista.

Sain tehtyä videonkin Ossista, johon on keräsin materiaalia jokaiselta kerralta, kun olen kuvannut Ossia jollakin tapaa. Mukaan tuli jonkin verran kuvia ja niitä olisi löytynyt enemmänkin. Kaikki on aikajärjestyksessä. Videosta tuli valitettavan tylsä ja rytmitön plösäys, harmi. Mielipiteitä on kuitenkin aina kiva kuulla :)

2 kommenttia:

  1. Miksi videossa lukee 2011 ja kaikialla muualla 2012? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arrgghh pitihän sinne eksyä virhe. En kyllä jaksa alkaa uudestaan latailemaan, antaa olla :DD 2012 siis oikea vuosi...

      Poista

Arvostan aina kommenttia :)