tiistai 10. marraskuuta 2015

Kisailua, vaellus ja sopulimiitti

Otsikko saattaa kuulostaa hassulta, mutta sitä tämä nyt keppareiden kanssa on ollut. Varaudu myös aika pitkään postaukseen ;) Aloitetaan kisoista, kun en ole niistä ehtinyt vielä täällä blogin puolella kertomaan!

23.10. olin kisaamassa @kht_preerijan kisoissa Meri-Porissa päin. Osallistuin kaikkiin luokkiin, ja heppoina mukana oli Ossi, Whip ja Ian. Ristikkoluokka oli tyyliluokka, johon osallistuin Ossilla ja Whipillä - ekalla kerralla unohdin vikan esteen, mutta Ossin kanssa suoritus poiki toisen sijan. Esteet oli aseteltu hyvin pienelle alueelle, vaikka pihalla olisi ollut enemmänkin tilaa. Nurmikkopohja oli myös märkä, joten menin aikaluokatkin hyvin rauhallisesti, sillä en halunnut kolota polveani enempää. Muita luokkia olivat 40-50cm aika (Whip & Ossi), 50-60cm aika (Ian & Ossi), maasto 40-70cm (Ian) HeC (Ossi & Whip), HeB (Ian & Whip) sekä kür (Ian). HeB:stä ja kürista tuli voitot. HeC-radat vissiin unohdin kummallakin kerralla..? Ei ihan kulkenut sinä päivänä. Koululuokat pidettiin onnekseni viereisellä sorakentällä, jossa esteetkin olisivat saaneet olla, harmi että tolpat olivat maahanhakattavaa mallia. Kisoissa vain kesti älyttömästi osallistuja- ja luokkamäärään nähden, sillä esim. tuomari ei osannut kouluratoja vielä kunnolla, kun niitä piti alkaa ratsastamaan. Moni kilpailijakaan ei osannut, ja heille annettiin aikaa harjoitella. Minä ja pari muuta aloimme ärsyyntyä loppua kohden, kun paketti tuntui lösähtävän täysin käsiin kisajärjestäjän osalta - kür-luokan palkintojenjako oli tyyliä "sää voitit, ota tää, mä haluan nyt ratsastaa". Onneksi kisat saatiin sitten loppujen lopuksi päätökseen ja minä saatoin jatkaa iltaani elokuvissa.

31.10. mulla oli taas kisat tiedossa! Tällä kertaa hiukan lähempänä Porissa. Hepoiksi otin Ossin ja Sirun. Pitäjinä olivat kht Horsma ja Lilja, joiden kisoissa olin loppukesällä. Nyt kisapaikka oli eri, mutta kivaa oli taas! Kisasin Ossilla luokat 20-30cm+40-50cm+50-60cm ja Sirulla 30-40cm+60-70cm. Kaksi vikaa esteluokkaa jäi välistä, kun nilkkani tuli yhtäkkiä, ihan varoittamatta kipeäksi. Olin sitten show jumpingissa puomien nostajana, harmi, tätä kilpailumuotoa olisi ollut kiva kokeilla itsekin! Minusta otetut kuvat on Emmin ottamia.


Kisat sujuivat edellisten tapaan kivasti. Kisamaksua vastaan sai lapun, jolla saattoi lunastaa itselleen mukillisen juotavaa ja joko pizzan, marengin tai pullan. Myin hieman varusteita kisoissa, joten voiton puolelle jäätiin. Luokat olivat maastoestetyyppisiä, rata kiersi siis talon. Kisoista nappasin mukaan kolme ykkösruusuketta. Kisapäivä oli muuten tosi kepparitäyteinen päivä, sillä pidin vielä illalla halloweenvaelluksen! Tässä vähän tunnelmia illalta

Kuva, jonka Vilma (@khtrenhet) julkaisi
Kuva, jonka Vilma (@khtrenhet) julkaisi
Kuva, jonka Vilma (@khtrenhet) julkaisi
Kuva, jonka Vilma (@khtrenhet) julkaisi
Kuva, jonka Vilma (@khtrenhet) julkaisi

Ilta oli tosi kiva, intouduttiin vielä ratsastamaan pihalla kun oltiin herkuteltu tallissa.

Entäs sitten sopulimiitti? Eräs whatsapp-ryhmämme täytti vuoden, jonka kunniaksi keräännyimme kht Ra.Ran luokse. Kaikki eivät tietenkään päässeet, joten tällainen on pakko pitää vielä uudestaan. 6.11. kapusin Porissa onnibussiin, joka vei minut Espoon Lommilaan, mistä matkustin vielä bussilla Maikkenin luo. Perjantaina käytiin ratsastamassa puolenyön aikaan. Heppaa tai kameraa en ottanut lainkaan mukaan, joten menin  Ashilla, kokeilin myös Rigtanin heppaa, Alttia ja Folgeria. Lauantaina hypättiin aamupäivällä ja iltapäivällä mentiin maastoon. Hienot maastot oli! Lauantain ratsastelut menin superihanalla suokkipojalla Benillä ♥
Kuvat ovat Maikkenin ottamia.

Laitan nämä Sohvin (@khtcaribia) ottamat videotkin, jos joku ei ole niitä instassa nähnyt.


Oli kyllä ihan mahti viikonloppu, kiitos kaikille ♥ (oikeesti -666/5 ja ootte kakoja)

Seuraavaa postausta varmaan omista kisoistani, jotka pidän 14.11.

2 kommenttia:

Arvostan aina kommenttia :)