torstai 22. lokakuuta 2015

Maastoreissu ft. @khtezmeralla

Ihan kiva, ettei ole tarvinnut postailla niitä "tavallisia" ratsastuspostauksia hetkeen - se taitaa kuitenkin johtua enemmän laiskuudestani kuin kisojen ym suuresta määrästä. Totuttuun nähden kisoja on kyllä ollut melko mukavasti, huomenna olisi vielä yhdet @khtpreerijan luona. Saa nähdä miten menee ja mihin pääsen osallistumaan, toivottavasti ei sataisi ja olisi hirveän liukasta. Nyt kuitenkin postauksen aiheeseen, eli olin eilen maastossa seuranani @khtezmeralla. Menimme sinne metsään, jossa kävin pari viikkoa sitten Whipin kanssa. Prepare yourself, otettiin nimittäin aika paljon kuvia!

Metsään päästäksemme piti ylittää peltoja, mutta sehän on vain hyvä tilaisuus kuvailla. Kerrankin sain kivoja kuvia maastosta, yleensä olen yksin ja joudun turvautumaan itselaukaisimeen.


Metsään päästyämme rämmimme sen toiseen päähän, ja päätimme rakentaa muutaman maastoesteen. Risua tuli raivattua tieltä melkoisesti, ennen kuin pääsi yhtään hyppelemään. Saatiin kuitenkin aikaiseksi neljä estettä.

Tarpeeksi hypittyämme lähdimme takaisin hieman toisesta suunnasta kiertäen, ja hypimme vielä muutamia eteen osuvia esteitä. Ja taiteiltiin lisää risukossa. 


Pysähdyttiin vielä uudestaan pellolla ja kuvattiin lisää. Harmi että oli niin pilvinen päivä, kuvanmuokkaus oli yhtä tuskaa. Sää vaihteli vähän lenkin aikana: metsässä tuli jopa pientä tihkua, kun taas pellolla aurinko uskaltautui pilkahtamaan pari kertaa. Tallin ovea avatessa alkoikin satamaan vähän enemmän, hyvään aikaan siis päästiin takaisin.


Tuo metsä on kyllä kiva, osin tosin hieman vaikeakulkuinen risujen ja kaadettujen puiden takia. Onneksi sieltä löytyy myös vähän parempaa pohjaa, mahduin jopa laukkaamaan useamman askeleen ilman pelkoa siitä, että katkaisen nilkkani tai kompastun johonkin. Täytyy viedä halloweenvaellusporukka ainakin nopeasti katsastamaan paikkaa. Minusta otettujen kuvien kreeditit Emmille, kiitos, oli kiva maasto :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostan aina kommenttia :)