sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Iha melkee vähä niinku kesä //KOOSTE

Aika kesänen fiilis :3

Tänään ajattelin olla hurja, ja jopa toteutinkin aikomukseni. Sain raahauduttua ulos ja pistämään pintelitkin oikeen jalkaan. Aloiteltiin Meran kanssa kouluilulla ja oli ihana päästä kunnon kentälle! Säädin siinä tunnin verran jotain ja kuvasin laiskasti melkein kaikkea. Väänsin jotain kürin tyyppistäkin ihan inspiraatio-meiningillä. Tuli myös huomattua että on huono kunto.

Koulurääkin jälkeen hain kaikki esteet (huiput viisi paria) ja laitoin ne sikinsokin kentälle, kolme yksittäistä ja yksi sarja. Aloiteltiin 50 sentistä ja radalla päästiin 60 senttiin. Aloin hyppäämään sarjaa ja vissiin 70cm päästiin. Laitoin sitten okserin ja pompin sitä 60-80 senttisenä, ilman hevosta sain hypättyä jopa metrin! Ilman hevosta en ole melkein koskaan hypännyt, toivottavastu tuo auttoi estekammoon! Kylläpä olen luuseri. Hepalla hyppäsin vielä 70-90cm, sitten laitoin trippelin joka oli 50-60-70cm.


 Oli nin hurja olo, että päädyin jopa pistämään Sprylle länkkäsuitset naamaan ja riehumaan kentälle.
Mentiin aluksi ihan askellajien kertauksia + sidepassia, sitten vedettiin jonkinnäköinen lyhennetty reining-rata.Otin pari kuvaa siivottomasti tallistani ja kiikutinpas hevosetkin ulos muotokuvausta varten.

//Lisäsin koosteen, linkki videoon TÄSSÄ.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostan aina kommenttia :)