keskiviikko 7. elokuuta 2013

Celestyn kivat kisat 3.8.

Vähän myöhässä taas mutta kärsikää.

Oltiin siis porukalla ponitalli Celestyn estekisoissa lauantaina. Mukana mulla oli nyt tällä kertaa vain Masi ja Mera. Oltiin kisapaikalla joskus vähän ennen puoli kaksitoista. Raahattiin kamat ja heppaset takapihalle kisakentän laidalle ja riehuttiin siinä hetki.
Ihan innostuttiin Millan kanssa puuhepasta jota kaikki luuli ensin lehmäksi. Ups anteeks.
Siinä kahdentoista aikaan aloiteltiin kisat, ja luokkajärjestys oli: ristikko-40-50cm-50-60cm-60-70cm-70-80cm-90cm-100cm. Kaikkiin luokkiin olin siis osallistunut mutta nuo korkeimmat menivät aika läpäksi.

 ^Päivän kuva.

Maanantaina aamulla kun pohdittiin mitä tehtäisiin, saatiin Millan kanssa ihan super idea! Otettiin viltti, rahaa ja kylmälaukku, ajettiin meidän skopilla Sharalle, otettiin se mun taakse kyytiin, käytiin filmtownissa palauttamassa edellispäivän leffat, ajettiin Lidliin, ostettiin piknikherkut (suolatikku-kepakko-keksilajitelma, jääteetä, keksejä eri sorttia. Lisäksi oli tietysti mässyä :D). Sieltä hurautettiin vielä Kirjuriin ja löydettiin parkkipaikka, pysäköitiin, otettiin kamat ja päästiin aloittelemaan meen eväitä kun oltiin löydetty sopiva paikka. Kuunneltiin musaa, syötiin, pelattiin Unoa. Käytiin vähän leikkimässäkin, merirosvolaiva rules! Vietettiin koko päivä Kirjurissa, sieltä mentiin takaisin Sharalle, pelattiin Muuttuvaa labyrinttiä, ulkona vielä sitten neljän ihmisen voimin kirkonrottaa ja maailmanvalloitusta. Milla voitti.

SÖPÖ :33

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostan aina kommenttia :)