perjantai 27. syyskuuta 2013

Syksy se saapui

Hhhrrrr. Niin kylmä :c Pakkasaamuja, pimeitä iltoja, myöhässä olevia blogitekstejä.

28.8. Melkein kuukausi sitten Sprylla maasto länkkäsuitsilla, tarkeni vielä t-paidalla...


13.9. Pari kuvaa, laitoin heppaset uloskin naapurin likan kanssa. Ratsin uudella hepalla jotain sekavaa Meran suitsilla.24.9. Ratsastin Meralla noilla ylläolevilla suitsilla, hyppäilin yksittäistä. Juttu keskeytyi ikävästi kun huomasin yhden Volvon noin viidennen kerran matelevan meidän talon ohi. Sieltä aikuiset ihmiset stalkkasivat ja pysähtyi portillekin ja ajaja sano että hypi vaan. No mitäs, siihen ne jäi ja menin heti sisälle sanomaan vanhemmille. Auto ehti tässä välissä häippäseen, olisinpa vaan ottanut rekkarin. Videolle tuli surkea kuva, auton merkin ja mallin ainoastaan tunnistin. Hyi ei ollut kovin kiva kokemus. Piipin stalkkerit.

25.9. Sain tehtyä tolle uudelle suitset, samanväriset kuin nuo Meran nivelet. Tykkäilen :) Jaksoin jopa raahautua uloskin ratsimaan kunnolla. Hyppelin yksittäisiä ja sain monen monen kerran jälkeen metrinkin loikattua. Ei kuullosta ihmeelliseltä, mutta mulle se on. Viime kerrasta on pitkä aika ja kunto on laskenut aikalailla. Lisäksi jalat on vähän vaivanneet, vaihteeksi. Tein tästä koosteenkin!

Laittakaa sitten HD ystävät hyvät.

2 kommenttia:

 1. Huh, kuulostaa jotenki ahdistavalta ne miehet....
  Mut nää kylmät kelit on just ihania! Jaksan paljon enemmän tehdä kaikkea, kuin joskus kuumalla kesäsäällä... ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en halua kokea toiste, vaikkei mitään ihmeempää tapahtunutkaan. Itse tykkäilen kanssa syksystä, huomasin innostuksen taas nousevan :)

   Poista

Arvostan aina kommenttia :)