maanantai 2. joulukuuta 2013

2. Luukku

Tallin jouluperinteet

Renhetin historiasta löytyy jo muutama joulua, joten onhan niitä perinteitäkin on ehtinyt syntyä.

1. Koristelu
Ehdottomasti. Talliini olen haalinut oman joulukoristevaraston. Tallista löytyy nykyään koristenauhaa, ensimmäisessä kuvassa näkyvä valonauha, toinen pitempi, koko tallin kiertävä valonauha, pieni paristokäyttöinen kynttelikkö, erilaisia pöytäkoristeita, pieni muovinen joulukuusi koristeineen, kynttilöitä jne. 2. Glögi ja piparit
Joka joulu olen viettänyt aikaa tallin lämmössä ja syönyt pipareita glögin kanssa. Törkeän hyvää. Tänä vuonna pikkujouluja vietän porukalla, kun seuraani liittyvät Milla, Shara, Tirppa ja Nellie.

3. Joulukalenteri
Tänä vuonna en sellaista saanut aikaiseksi, mutta kaksi vuotta sitten keräsin ja tein kaikkea mahdollista kepparitavaraa itselleni, ja kirjoitin numeroita lapuille, jotka laitoin luukkuihin. Viime vuonna en ehtinyt tekemään joka päivälle jotain, mutta tulostin yhden kalenterin seinälle josta raksittelin päiviä. Tänä vuonna laiskimusminä ei saanut mitään aikaiseksi, kun pidän netissä omaa kalenteria ja luen muiden. Myös joskus suntuubissa oli jonkilainen kalenteri.

4. Joulumaasto
Sinne on päästävä joka vuosi, vaikka kiire ja hössötys painaa talossa päälle eikä aikaa meinaisi löytyä pienelle lenkille. Yleensä kuitenkin pakenen jossain vaiheessa ja käyn rauhallisen köpöttelyreissun spurtteineen (toivottavasti) talvisissa maisemissa. Voin muistaa väärin, mutta viimeksi maastoilu jäi vasta jouluaaton jälkeisiin päiviin.

Tässä taisivat olla tärkeimmät, ei niitä kovin montaa ole mutta en niistä luopuisikaan. Toivottavasti tykkäsitte edes jollakin tapaa.

2 kommenttia:

  1. Ihanan tunnelmallisia kuvia, itsellänikin on suurin osa noista perinteenä! :) (Pikkujoulut pienen harrastajaporukan kesken on ihania!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta kommentista ♥ Ja hauskaa joulunodotusta sinne!

      Poista

Arvostan aina kommenttia :)