lauantai 11. tammikuuta 2014

I GET KNOCKED DOWNTörkeän hyvät fiilikset tästä viikosta.
Olen ollut ulkona pikkutyttöjen kanssa joka ilta sunnuntaista alkaen; viimeksi kirjoitin maanantaista. Tiistaina mentiin jumppista, jolloin hevosina olivat Mera, Siru ja "uusi" tammani, edelleen ei kutsumanimeä... Keskiviikkona juoksutimme Spryn, Ossin ja Masin. En ollut juoksuttanut varmaan kahteen vuoteen! Torstaina ehdittiin juoksuttaa tyttöjen omat hevoset, Candy ja Heka. Heka onkin ex-tallini Pihlakukkulan kasvatti ja Empsun tekemä.

Eilen perjantaina jatkettiin jumppasarja harjoituksia ja hiottiin sitä myös vaikeampaan suuntaan laukassa. Ensin sarja oli seuraavanlainen:
Eli kavaletti-puomi-este-puomi-kavaletti-puomi-este-puomi-kavaletti. Saihan tuossa itsekin ihan nostella jalkojaan.
Mentiin myös kavaletti-kaveletti-kaveletti-laukka-askel-puomi-laukka-askel-este.

Otan taas käyttöön menetelmän, että uutta postausta ei tule jos noita 'luin'-merkintöjä ei ole kuin yksi tai kaksi. Teitä lukijoita on kuitenkin yli 40 ja katselukertoja postauksen ilmestyessä yli 100, ja vain 1-2 muka jaksaa painaa sitä nappia? Kommenttia olisi myös kiva saada joskus :) Eli mielellään ainakin viisi 'luin'-merkintää, ja vaikka pari kommaakin. Kiitos.

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus, mutta en ymmärtänyt tuot vikaa ihan täysin. "kavaletti-kavaletti-kavaletti-laukka-askel-este" tarkoittako sitä että välissä oli laukka-askel eikä erikseen laukka ja askel? Näin minä ymmärsin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo viivat varmaan hämmensi, kun laukka-askeleeseenkin tulee viiva :'D

      Poista

Arvostan aina kommenttia :)