lauantai 27. syyskuuta 2014

ÄÄNESTÄJÄT


Eli mitä tämä meinaa?

YouTuben live-tapahtuma: Eli tiettynä aikana tuleva livelähetys kannettavani web-kameran kautta. Minulta saisi kysellä kaikkea, ja voisin vastata kysymyksiin suorassa lähetyksessä.

Skype-keskustelu: Luotaisiin ryhmä Skypeen, ja voitaisiin puhua joko web-kameran kanssa tai sitä ilman. Tällöinkin vastailisin kysymyksiin jos niitä tulisi :)

Tuli mieleen tällainen, kun muistin tuon YouTuben live-tapahtumat, tekisi mieli joskus kokeilla. Mitä mieltä olette te, olisiko jompi kumpi kiva vai mieluummin jotain muuta?

6 kommenttia:

 1. No musta ehkä mielummin toi tubessa, koska niin monella ei ole skypea, kuten esim mulle :/ Ja sit mua ainakin kiinnostas tositositosi paljon mm. arvonta ja joku varuste-esittelykin ois tosi kiva :)

  - KitKatPoni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, hyvä tietää että mitä ihmiset haluu :D Äänestys on auki varmaan koko ensi kuun.

   Poista
 2. Itse ainakin toivoinsin skypessä, sillä mulla ei toimi youtube kunnolla! (haittaako etta esim oon 11?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei :) Saa nähdä teenkö ylipäätään mitään tube/skypejuttua, mutta kyselen siitä sitten tarkemmin jos se tyyppejä kiinnostaa. Ja iällä ei tietenkään ole mitään merkitystä, ei mun blogissa mitään ikärajaa ole :D

   Poista
 3. YouTubessa todellakin mielummin! :D Ja tämä ei sinänsä kauheasti kiinnosta minua, (muita tottakai saattaa kiinnostaa) niin ehdottaisin vielä, että tuo arvonta, ja varuste-esittely videolla, olisivat mös todella kivoja! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuskin tuo ainakaan vielä toteutuu :) Ja äänestämässä saa käydä niin montaa vaihtoehtoa kuin haluaa. Äänestys pysyy ainakin pari viikkoa vielä.

   Poista

Arvostan aina kommenttia :)