perjantai 30. tammikuuta 2015

dancing queen, young and sweet, only seventeen ✿Heh. Pientä synttärihypetystä, mutta ai että on hyvä fiilis! Koeviikko lopuillaan, kiinnitin uuden hepan keppiin ja lyhensin sen ja vaivauduin ihan ulos ottamaan kuvia ja jopa ratsastamaan. Lunta tuli tänään ihan simona, varmaan 20 senttiä. Aika raskasta tarpominen oli, mutta sainpa teille materiaalia.

Tämmöisen vieraan pongasin ikkunasta kun puin päälleni


Puusta tippui lunta, hassu pieni hiutale tuossa harjan päällä osunut juuri kuvaan :D


Tuolta näyttääpi tämä uusin aikaansaannokseni. Tykkään itseasiassa jopa itse, kokeilin ensimmäistä kertaa tummennoksia ja eihän nyt nuo kovin kamalat ole? Niska vähän ärsyttää, sillä kaavasta piti alunperin tulla ori... Tein tosi ihkut prinsessasuitset, ja kyllä se vissiin tammalta näyttääkin. Rotua en ole vielä päättänyt, ja nimeä yritän myös etsiskellä.Siinä tuli taas kuvia, mikä on teidän mielestä hyvä kuvamäärä postausta kohden? Onko näissä ratsastuspostauksissa liikaa vai liian vähän kuvia/tekstiä? Ja mitä rotua ehdottaisitte tälle uudelle tammalle?

4 kommenttia:

 1. Tykkäsin postksesta kovasti! Tämmöisiä lyhyehköjä ja selkeitä postauksia jaksaa lukea :) kuvia oli tarpeeksi ja ne olivat kaikessa yksinkertaisuudessaan todella nättejä <3

  VastaaPoista
 2. Mitä eroa tamman ja orin/ruunan ulkonäöllä on? Minusta tuo voisi olla kumpi vain

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oreilla on yleensä jykevämpi kaula ja paksumpi niska. Tammoilla on hieman erilainen pään rakenne ja esim. erilaiset silmät ja korvat. Tämä heppa voisi olla kumpi vain, sillä olen hirveän huono tekemään vahvan suǩupuolileiman omaavia otuksia.

   Poista

Arvostan aina kommenttia :)