maanantai 24. elokuuta 2015

Aktiivilauantai

Lauantai alkoi mydayn kuvaamisella. Kahdentoista aikaan ajelin Poriin @khtezmerallan luo, missä kokeiltiin pooloa keppareilla neljän ihmisen voimin. Oli muuten hauskaa! Tämä oli mun eka kerta, ja tästä porukasta vain yksi oli sitä aiemmin kokeillut. Täytyy joskus päästä kunnon porukalla pelaamaan, kahden hengen joukkue ei ihan ihannetta vastannut :D




ööö?


ööö? vol2





 Pelattiin kaikilla mahdollisilla pareilla kahteen kertaan, minkä jälkeen siirryttiin joen rantaan. Itse en viitsinyt mennä puljaamaan, olisin kuitenkin kaatunut sinne jorpakkoon :D Nuoremmat läiski siinä sitten hetken ja minä räpsin kuvia.





 Takaisin kuivalle maalle päästyämme vaihdoimme niin sanotusti taas lajia. Yksi Emmin hepoista, kaimani Vilma valjastettiin kärryjen eteen. Ja sitten sahattiin pitkin teitä edestakas. Uskaltautuivat minuakin vetämään, tuli hirveä hinku saada itsellekin kärryt ja kaveri niiden kanssa pelleilemään!



ym

 Kärryttelyn jälkeen lojuttiin hetki tallissa, mutta nuo ikiliikkujat saivat mut raahattua ulos, tällä kertaa tuntia pitämään. Väänsin sitten jonkinnäköisen radan ja keksin siihen erilaisia tehtäviä. Nämä polvenpituiset hyppelivät vielä lopuksi sarjaa, jonka ylittämisestä voin vain haaveilla :D





Kotiin pääsin viiden maissa, joten ihan kiitettävästi tuli touhuilta vanupäiden kanssa. Olin jopa niin viitseliäs, että menin koulua nimettömällä hepalla vielä illemmalla. Myday on editoinnin alla, kaipa sen pian saan kokoon ;) Julkaisen sen kahdessa osassa, ettei videosta veny liian pitkää palaa yhdeksi kerraksi. Tämmöistä tällä erää. Oletteko te kokeilleet pooloa, ja mitä tykkäsitte siitä? Harrastatteko muita hieman tuntemattomampia lajeja keppihevosilla?

7 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus hauskoilla kuvilla :) Itse olen kokeillut pooloa ja ihan hauskaahan tuo :) Kärryilyäkin olisi kiva kokeilla, vaan pulkkailua keppareilla olen testannut. En malta odottaa My dayta, kuulostaa hyvältä! c:

    VastaaPoista
  2. Ei vitsi, nyt tuli hirvee innostus pelailla pooloa keppihevosella! :D Harmi vaan että tunnen niin vähän muita keppariharrastajia, mutta kai sitä voisi pienemmälläkin porukalla kokeilla. :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin kyllä, kuinka kivaa se olikaan :D Ja ainakin meillä riitti vähän pienempikin porukka, olisi hienoa päästä kunnon joukkueilla testaamaan!

      Poista
  3. Poolo on kivaa keppareilla, oon kerran kavereiden kaa pelannut :)

    VastaaPoista
  4. Oi nyt mäkin haluun kärryt! :D

    VastaaPoista

Arvostan aina kommenttia :)