lauantai 15. elokuuta 2015

Pari hassua kuvaa (200. postaus & kävijäkysely)


Speedlimitin Pinja oli meillä käymässä 3.8. eli melkein kaksi viikkoa sitten. Muistin kuitenkin vasta nyt, että olihan niitä kuviakin siltä päivältä! Tässä siis muutama räpsy tuolta huolettomalta kesälomapäivältä.

Ensin hypättiin, mentiin kolmoissarjaa. Kovin korkeita tai kauan ei jaksettu hypellä. Ratsastin siis Ossilla.Kenttäpakerruksen jälkeen mentiin maastoon, johon otin Xanan. Ja öö miksi, sillä ne esteet eivät edelleenkään ole sen juttu :D Noh, ei ollut mitenkään erityisen vaativa maastoilu tälläkään erää. Muutama este jaksettiin hypätä.
Tämä oli muuten blogin 200. postaus! Kiinnostaisi pieni kävijäkysely, joten luon sellaisen tuotapikaa :)

6 kommenttia:

 1. Vastasin kyselyysi. Onko tulossa jotain suurempaa erikoisjuttua vielä? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) Tuskin tähän väliin saan mitään tehtyä, ihmisiä tuskin kiinnostaa keväällä kuvattu myday (joka jäi kokonaan julkaisematta), ehkä sitten jonkun lukijamärään täytyttyä!

   Poista
 2. Nauran noille mun kuvilleni :'D Vastasin kävijä kyselyyn! :'D
  Jos sulla ois ollut vielä lisää kuvia nii voit laittaa > kht.speedlimit02@gmail.com :)

  VastaaPoista
 3. Käytätkö aurasukeppejä esteinä? Ku mietin t niitä vissiin saa jostai rautakaupasta, mut paljo ne maksaa? kuka vaa voi vastata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos yhtään katsoit kuvia, niin en käytä. Mutta kysymykseesi löytyy helposti vastaus vaikka yksinkertaisesti käymällä kaupassa tai vaikka googlettamalla: http://lmgtfy.com/?q=aurauskeppi

   Poista

Arvostan aina kommenttia :)