sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Horsman ja Liljan kisat 12.9.

Noniin, tuli päästyä vihdoinkin kisakentille! Tässä kuussa mulla piti olla joka viikonloppu kisat, mutta potkunyrkkeilyn aloitettuani sunnuntait ovat varattuja sille. Ensi viikonloppuna pitäisi olla kht Nonacon kisat, toivottavasti pääsen sinne.

Kisapäivä oli säältään mitä mainioin, mutta mun aivot eivät sitten millään toimineet, kaikki tökki ihan aamusta alkaen. Ajoimme kisapaikalle tuntia liian aikaisin. Eihän tuossa mitään, mutta ärsytti ja hävetti niin, että teki mieli perua koko homma :D Onneksi en perunut! Palattiin sitten kotiin, lyhyt matka kun oli. Toisella yrityksellä muistin ottaa meille kesällä unohtuneen verkkatakinkin mukaan.


Kisaratsuina mulla oli harmaita oreja! Uusi heppa sai nimekseen Pistol Whip, eli Whip. Kisapaikkana oli pieni puisto, jossa oli aita ja jalkapallomaalit. Tilaa kentälle, katsojille jne oli hyvin ja pohja oli tasainen ruohikko.

Esteluokkia oli tosi monta, ensin ratsastettiin kaikki tyyliluokat eli 20-30cm, 30-40cm ja 50-60cm. Sen jälkeen olivat aikaluokat, joita olivat 20-30cm, 30-40cm, 50-60cm ja 60-80cm. Osallistuin näistä jokaiseen, ja tulokset vaihtelivat toisesta kolmanteen sijaan. Eilen ei selvästikään ollut estepäivä. Lisäksi vielä korkeimmassa esteluokassa epäröin toiseksi viimeisellä esteellä, joka kostautui viimeisellä esteellä, jossa jalka luisti ja tehtiin hieno kielto Ianin kanssa. Noh, ei ainakaan kaaduttu. Jälkeenpäin mietin, että olisi pitänyt mennä vain läpi, sillä siitä sai vähemmän lisäsekunteja.

ehee laukanvaihtokuva

Whipillä hyppäsin vasta toista kertaa, treenasin nimittäin näillä polleilla hieman perjantai-illalla. Aika raskas se on, ja totuttelemista vaatii. Ian oli ihana itsensä, tykkään niin ratsastaa sillä.
en kestä :DD


kyllä me joitain osataankin..?
Vaikkei mun radat olleet hirveän hyviä, kivaa kuitenkin oli. Rata itsessään oli ihan kiva, tykkäsin reiluista teistä, koristelukin oli mallillaan. Kyllä tuolla oli kiva hypätä, vaikken ollutkaan voittaja-ainesta :D Esteluokkien jälkeen laitettiin koulukenttä, jonka kokoon saatiin vaikuttaa, ja siitä tulikin kivan iso. Mäkin siis mahduin sinne tolppien väliin kääntymään.

Kisoissa oli vain yksi koululuokka ja se oli kür. En kehdannut esittää kolmatta kertaa Wonderlandia, joten uhkarohkeasti nappasin itselleni uuden biisin, Imagine Dragonsin Rootsin. Tykkään kappaleesta kovasti, mutta küria ajatellen se ei ehkä ollut paras valinta. On hirveän hankalaa löytää valmista biisiä, jossa olisi tasapainoisesti kaikkia askellajeja. Musiikki soitettiin sellaisesta pikkukaiuttimesta, mitä näitä nyt onkaan. Musiikki olisi voinut kuulua hieman kovemmin, toisessa päässä oli vähän hankala saada kaikesta selvää.


 Mun kür meni kyllä niin penkin alle, että huhhuh. Koska en ihan täydellisesti saanut musiikista selvää, hengailin vain pitkin kenttää. Esittämättä jäi kaikkia kivoja juttuja, mitä olin alunperin ajatellut ratsastaa. Mutta treeniä vaan, ehkä jaksan yrittää uudelleen joskus tämän biisin kanssa.


Kürista tuli kuitenkin kakkossija. Eipä ollut montaa osallistujaakaan. Tämän jälkeen oli vielä näyttelyt, jonka ori&ruuna-luokasta Ian sai toisen palkinnon. Meidät palkittiin myös jollain erikoispalkinnolla, oliko se nyt "hieno heppa" tai muuta vastaavaa.

Kiitokset kisojen pitäjille, suoriuduitte hommastanne erittäin hyvin, vaikka nämä olivatkin ekat kisanne! Tulokset tuli oikeesti ihan supernopeasti, ei sähläystä, henki säilyi hyvänä (kukaan ei kiljunut mun suoritusten aikana TIPUTA TIPUTA). Buffettikin oli ilmainen, sain herkutella mokkapalalla :3 Tulisin toistekin! Kiitos myös minua kuvanneelle Emmille. Otin aika paljon kuvia, joten jos haluat käyttää sinusta otettua kuvaa, lataa kuva täältä (ÄLÄ OTA SCREENSHOTTIA!!!) ja muista lisätä copyt (@Vilma, @khtrenhet) julkaistessasi :) Kiitos!4 kommenttia:

  1. iiiih ihanat ian ja whip, ne on niin hienoja! kiva postauskin ja hienoja kuvia, mäkin haluun kisaamaan :(

    VastaaPoista
  2. mä oon ihan ihastunu Ianiin ja Whipiin, ne on molemmat niin upeita <3 tosi kiva postaus ja kivat kuvat :)

    VastaaPoista

Arvostan aina kommenttia :)