perjantai 5. helmikuuta 2016

Ian ja tilausheppa talviauringossa

En ehtinyt ratsastamaan, mutta onneksi sain tallennettua kauniin auringonpaisteen muutamaan kuvaan Ianista ja elämäni ensimmäisestä tilaushevosesta. En tee siis tilareita mitenkään virallisesti, vaan tämä menee tutulle :)

Tein tosiaan tästä vähän pienemmän ja ponimaisen, sillä se menee 4-vuotiaalle tytölle. Ompelin sen kaksinkertaisella langalla ja tein suitsista mahdollisimman helpot. Hepsu lähtee täytettynä ja kepillä ja saa mukaansa vielä riimun + narun. Ei ehkä heppa-parhaimmistoani, mutta ihan symppiksen näköinen kaveri, vai mitä sanotte? Ja tuli muuten tehtyä elämäni ensimmäiset onnistuneet korvan kiinnitykset! Täytyypä katsoa, jos noita Ianin korvia jaksaisi jossain vaiheessa fiksailla... Myös Peggyn korvat meni ihan pyllylleen, mikä harmittaa - ehkä nekin ovat korjattavissa?


4 kommenttia:

 1. Tosi hieno keppari!=) ja onhan Peggynkin korvat tosi hyvät!
  Minun tekemät kepparin korvat on aina sellasia että niistä hädin tuskin näkee että niissä on se kolo mikä niissä korvissa nyt on.:(
  Teetkö muuten ohjeita(kepparin ja niiden varusteiden tekoon)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joulukalentereissa on ollut muutamia varusteohjeita, kokonaisen kepparin tekemiseen en vielä ole tehnyt. Joulukalenterit luukkuineen löytää tuolta Erikoispostaukset-sivulta.

   Poista
 2. Aivan ihania kummatkin, mutta erityisesti ihastuin Ianiin! Siinä on sitä jotain, johon ihastuu ensisilmäyksellä.

  Ja blogisi on kiva ja sitä on todella mukava lukea. Aurinkoista lauantaita sinulle! :)

  Terv. Jemina, Kht Olympic

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Ianin puolesta, se onkin mun silmäterä ♥ Ja kiva jos tykkäät blogista ! :)

   Poista

Arvostan aina kommenttia :)