sunnuntai 7. helmikuuta 2016

@twistedhorsesin kisat 7.2.

Pääsin tosiaan eilen pitkästä aikaa kisaamaan, ja vielä oikein lämpimiin sisätiloihin! Kuvasin päivästä myös mydayn, jonka julkaisen heti, kun saan valmiiksi. Kisat olivat tosiaan, otsikosta päätellen, @twistedhorsesin järjestämät.

Kisasin Ianilla, Peggyllä ja Whipillä. Kisat aloitettiin korkeimmalla, 60-80cm-luokalla. Tämän luokan hyppäsin Ianilla ja Peggyllä. Vaikka tuntui, etten päässyt millään vauhtiin lyhyellä radalla, jotenkin päädyttiin ekaksi Peggyn kanssa ja tokaksi Ianilla.
Seuraava luokka oli 40-50cm. Siinä kisasin Whipillä ja Peggyllä, joista Whip sai kolmannen sijan.
Laukanvaihtokuvat lolTestailin tätä Emmin heppaa hetken tauolla

Kolmas luokka oli 20-30cm tyyliluokka, missä sijoituin toiseksi Peggyllä.

Esteluokkien jälkeen vuorossa oli improkür. Oli muuten eka kerta, kun pääsin kyseistä luokkaa kokeilemaan! Menin Ianilla ja Peggyllä, ja tulin toiseksi Ianilla.


Peggyllä menin melko käyntipainotteisin ohjelman

Kerrankin oikea jalka on tarpeeksi ojennettuna!Improkürin palkintojaon jälkeen mut kruunattiin vielä kisojen mestariksi :D

Ian oli hieno mies :3
Kisat oli kivat, paikka oli tosi hieno. Esteisiin ja rataan itseensä olisi voinut panostaa hieman lisää, ja miettiä küriin parempaa äänentoistoa - onneksi oli sen verran hiljaista, että kännykän kaiuttimet kuuluivat munkin korviin. Harmi, että väkeä oli melko vähän. Kisajärjestäjä olisi nimittäin varmasti suoriutunut suuremmastakin määrästä, sillä kaikki meni mukavasti ilman häslinkiä, vaikka kyseessä olivat ensimmäiset hänen järjestämänsä kisat. Aikaa kannattaa ehkä myös varata ensi kerralla enemmän, mä ajattelen aina kisoja about neljän tunnin rupeamana.

4 kommenttia:

  1. Kurkkaapa tämä: http://jennynkeppari.blogspot.fi/2016/02/liebster-award.html
    Sinulla on todella kiva blogi!

    VastaaPoista
  2. Hienosti hyppelit!
    Osaat kaikki askeleet niin täydellisesti��

    VastaaPoista

Arvostan aina kommenttia :)