perjantai 22. marraskuuta 2013

Kolkytä stalkkeria

Hei vau! Nyt on kasassa 30 lukijaa ja toteutan sen kunniaksi erikoispostauksen, joka äänestyksen tulosten perusteella on MyDay. Tulokset olivat seuraavanlaiset:

MyDay
  8 (44%)
Tallin ja tilojen esittely kuvina
  7 (38%)
Videopostaus (aihe?)
  3 (16%)
Joku muu (kommentoithan!)
  0 (0%)

Jos tykkäätte, teen luultavasti vielä joulukalenteriinkin mydayn, kuten myös tallin ja tilojen esittelyn kuvina tai videolla sekä videpostauksen jostain muusta aiheesta. MyDay ilmestyy heti kun löytyy sopiva päivä sen kuvaamiselle, kun luultavasti haluatte keppariaiheista päivää.

Täällä satoi luntakin eilen, mutta melkein kaikki suli niin nopeaan etten ehtinyt sitä kameralla ikuistamaan, pitäydytään siis vielä syksyisemmässä ulkoasussa. Huomasin myös että YouTube-tilaajia on jo 134, ja pitäisi sitä kai +130 laittaa tekeille :D

E//Muuten, löysin tubesta live-mahdollisuuden, eli jos kiinnostusta löytyy, voisin tehdä jonkun live-postauksenkin! Tätä täytyy vielä harkita, koska en vielä omista muuta  web-kameraa kuin läppärini, jonka laatu on aika super. Mutta täytyy käydä katsomassa jotain irrallista, jos jostain halvalla löytyisi. Kiinnostaisiko tämmöiset "live-postaukset"?

Joulukalenteri-ehdotuksia otetaan mieluusti vastaan TÄÄLLÄ. 

2 kommenttia:

Arvostan aina kommenttia :)