Minä


Amy Pond (Doctor Who) cosplay @Desucon 2015 (c) @an.nimi

Heipsansaa, tähän ajattelin kirjoittaa hieman itsestäni. Olen irl-nimeltäni Vilma, mutta käytän voorulla ja blogissa nimimerkkiä Viltsuh. Aloitin Renhet's Events -blogin kirjoittamisen 2012, vähän ennen kuin blogeista tuli supersuosittuja ja YouTube hiljeni. Nykyään onkin siirrytty Instagramin ihmeelliseen maailmaan. Mutta edelleen tykkään tänne raapustella.

Olen syntynyt vuonna 1998, eli täytin tammikuussa 18. Käyn toista lukiovuottani, ajatuksissa kirjoittaa näillä näkymin äidinkieli, matikka, kemia, englanti ja biologia.

Keppihevosharrastukseni starttasi -09 keväällä, joten harrastusvuosia on kertynyt jo seitsemän. Aloitin jo lopettaneen kaverini kanssa Villivarsa-lehden innoittamana. Perustimme yhteisen tallin, Kht Pihlakukkula, joka oli pystyssä loppuhetkensä vain minun johdollani. Heti 2012 alkuvuodesta päätin, että turha lopettaneen kanssa on pitää tallia, ja perustin Renhetin. Tällä nimellä ollaan siis porskuteltu eteenpäin nelisen vuotta. Harrastukseni tärkein ihminen on ollut Kht Creoton Milla.

Oikeilla hevosilla aloitin ratsastuksen 2008. Käyn edelleen tunneilla ja käyn liikuttamassa yhtä suokkiruunaa. Käyn lännenratsastustallilla, olen aina käynyt ja toivottavasti tulen käymään. Liikutusheppani on tosin ihan tavallinen englantilaisen tyylin edustaja.

Heppailujen lisäksi tykkään valokuvata. Ostin juuri uuden kameran: päivitin viisivuotiaan Canonin tonnisataseni Canos EOS 700D:hen ja omistan siihen kitin lisäksi Tamronin 70-300 -putken. Kuvaan enimmäkseen keppihevosia, mutta kaikki muukin menee. Teen myös videoita YouTubeen. Lasken myös blogin pitämisen harrastukseksi, sillä tykkään kirjoittaa. Lukemisesta pidän myös, ja luenkin nykyään oikeastaan vain englanniksi, silloin harvoin kun on inspistä lukea. Englanti on lempikieleni ja -maani. Kuuntelen paljon musiikkia, aina kepparilla ratsastaessa, koneella ollessa ja autolla ajaessani. Ehdoton lempibändini on Imagine Dragons, mutta olen hyvin kaikkiruokainen musiikin suhteen. Ruuasta puhuen olen kasvissyöjä.

Monet voisivat kuvailla minua ujoksi, mutta vähääkään tutut ihmiset tietävät, ettei se ole totta. Etenkin kepparipiireissä rakastan uusiin ihmisiin tutustumista ja kaikennäköistä sosialisointia, vaikken siitä muussa elämässä piittaakaan. Olen myös innoissani jos joku haluaa jutella tai tutustua minuun. En ole kovin rohkea, mutta olen päässyt hieman epävarmuudestani eroon. Välillä tosin saatan ahdistua ihan pienestäkin - en viittaa ikinä koulussa ja en pysty esiintymään joukolle. Hassua ettei tämä ole sen kummemmin vaikuttanut keppihevosharrastukseen, kisailuun jne.

Ulkonäöltäni... Olen iso ihminen. 185cm pituutta ja melkein saman verran leveyttä :D Ei nyt sentään, mutta aika massiivinen otus olen. Kengännumero 43 ja sitä rataa. Minulla on melko pitkät hiukset, joita aina mahdollisuuksien mukaan värjäilen johonkin kuparin ja oranssin sävyyn. Sivusiili olisi tarkoitus myös leikata. Rakastan mustaa, ja suurimmaksi osaksi pukeuden siihen täysin. Mieluummin vähän rock-henkinen tyyli kuin pastellivärit ja peplumpaidat.

1 kommentti:

  1. Mä oon aina toivonuvoivani tutustuu suhun, mutta vasta nyt löysin sun blogin

    VastaaPoista

Arvostan aina kommenttia :)