sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

No light, No light

Sunnuntai-aktivoituminen. Koska koulu odottaa taas huomenna. Yritettiin vääntää koulua takapihalla sen pikkutyypin kanssa, opelteltiin vähän tekemääni koulurataa jonka löysin tallista. Loppujen lopuksi ratsastin itse koko ohjelman läpi, yllä video siitä sähellyksestä. Onneksi ette tiedä rataa niin ette voi arvostella. Muisti pätkii. Pätkittäin. Tuli aika paljon kuvia, mutta kai niitä jaksaa katsella, ainakin mieluummin kuin pelkkää tekstiä.


Semmoinen sunnuntai. Mikä oli lempikuvasi, mistä et tykännyt?

Huomasin muuten että lukijoita on karttunut 50 kappaletta, tämän kunniaksi voisin lupailla jotain spessua - kommenteilla saa ehdotella aiheita.

6 kommenttia:

 1. Lempparikuvat on tuo ensimmäinen ja sitten ensimmäinen maastoestekuva :) Kiva postaus!

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus, pidin eniten molemmista kentällä otetuista kuvista ja tokasta ja kolmannesta maastokuvasta. Olisiko kepru mayday ? Tai varuste-esittely.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ;) Mydayn olen jo kerran tehnyt, mutta voin tehdä uudestaankin jos ihmisiä kiinnostaa. Ja varustesittely kuulostaa myös kivalta.

   Poista
 3. Tykkäsin eniten 5, 8, 13 ja 14 kuvista, varsinkin nuo auringonpaistekuvat on hienoja :)
  Varuste-esittely voisi olla kiva erikoispostaus.

  Epistää, teillä ei näytä olevan yhtään lunta, meillepäin tuli viikonloppuna uutta lunta juuri kun edelliset oli sulaneet hyvin pois :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meillä oli muutaman päivän kevät, nyt pakkasta ja lunta aina yöllä ja aamulla, ja sulaa iltapäivällä. Toivotaan että se kevätkin sieltä saisi voiton...

   Poista

Arvostan aina kommenttia :)