torstai 6. joulukuuta 2012

Talvista menoa

Sori pikkutouko blogin suhteen, pari ratsastuskertaa on jäänyt kirjoittamatta kun oon laiska ja en jaksa nytkään niitä enää tänne kirjoittaa.

Heh oon niin tyytyväinen tästä päivästä, että se ansaitsee tulla kirjoitetuksi johonkin.

Klo 10 aamulla laitoin kaikki hevoset ulos, loimetin kuudesta hevosesta kolme. Korjasin yhden tarhan, siivoilin tallia. Hain ensimmäiseksi sisälle Apatian, jonka varustin turparemmittömillä ja itseni kuulokkeilla. Lähdin käppäilemään maastoon ja käytiin samalla pellolla päästelemässä. Tullessani takaisin meidän pihalla odotti naapurin 2.lk tyttö, joka mun kanssa joskus touhuilee ft. keprut.
No käytiin ottamassa Apatialta suitset pois ja riimu & loimi takaisin --> vietiin tarhaan.

Oritarhasta nappasin mukaani Spryn, jolle laitoin pikapikaa suitset ja otin juoksutusliinan tallista. Menin ulos ja autoin sitä tyttöä laittamaan minisukset jalkaan. Laitoin liinan lenkiksi, toisen pään itselleni ja toiselta puolelta sai suksityyppi ottaa kiinni. Päästiin pihasta ja töksivän pyörätien jälkeen liukkaalle, kovalla autotielle, paras hiihtoratsastukseen! Mentiin sitä pitkin, ja yhdessä laukkapätkässä sain vetää Sprylla ihan täysiä :D Okei se suksistelija kaatui x)) Oltiin varmaan joku 30-40min. Tän jälkeen myös Sprylle loimi ja riimu, sekä takaisin tarhaan.

Sitten hain Ossin, joka kanssa painutiin kentälle ensin palauttelemaan perusapuja mieleen, ja väännettiin puomienkin kanssa. Ensin meinattiin hypätä kaikkien puomien yli, mutta hyvin meni loppujen lopuksi. Laukassa oripoika innostui vetelemään mutkia suoriksi, mutta taipui pian ihmisen tahtoon. Hypättiin yksittäistä, kun on niin liukasta. Alotettiin 40 sentistä ja lopetettiin jo 60 senttiin, ei montaa kertaa tällä hepalla ole kerran hypelty. Innokasta menoa oli vaikka yhdessä kohtaa kiellettiinkin koko esteen läpi kun hui oli ilmestynyt siniset maarajapuomit siihen. Jäähdyttelyiden jälkeen vein Ossin talliin ja hain muutkin sisälle. Löysin joulukoristeetkin ja fiiliksissä koristelin tallin. Lähdin tallista klo 14.

kuva
kuva
kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostan aina kommenttia :)