maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuosi 2012

Idea on muhinut jo kauan tämmöisen tekemiseen ja tein jo pari viikkoa sitten tätä valmiiksi mutten julkaissut, koska halusin mukaan ihan viimeisimmätkin päivät. Koska jokaisesta päivästä kertominen oli mahdotonta, tässä tulee 12 kuukautta:

Tammikuu

Tammikuusta ei mitään erikoista, hihhuloin suurimmaksi osakseen Millan kanssa, kepruilin melko aktiivisesti. Creotossakin tuli kisattua, alempana video.

 

Helmikuu

Apassionata.


 Maaliskuu

 Taas vähän kaikkea, sekä sain Ilo.lta tilaamani paint-ori saapui. Heppa sai nimekseen Peaceful Spry aka Spry. (ei kuvassa)
Huhtikuu

 Alisan kisat 14.4, noistakin on jo aikaa ja en muista tuloksia mutta olin tyytyväinen. Myös hevosmessut, joiden kepparikisoissa olin mukana Sprylla. Osallistuttiin siihen korkeampaan esteluokkaan ja näyttelyihin, ja voitettiin molemmat. Saatiin myös erikoispalkinto :DToukokuu
Toukokuu antsaisee enemmän kuvia. Paljon sekoilua Millan kanssa, Naparannassa ja Pappiksella. Sitten viikonloppu leirintäalueella ft. Apatia, ja SM-kisat joissa olin Sirulla, Apatialla ja Sprylla. Toukokuu oli varmaan yksi parhaista kuukausista. Toukokuussa tuli myös kisailtua by Creotto. Aloitin myös hei tän blogin pidon toukokuussa!
  
sori videospämmi mutta tuli sitten Sirunkin kanssa vuosi täyteen.

KesäkuuKape tuli ylläpitoon. Olin myös kisoissa vuokriksellani, ja oli erittäin hieno kokemus!
Kesäkuussa 13. päivä oli Renhetin avajaiskisat, jotka sujuivat kivasti vaikka pari tyyppiä perui. Mutta laatu korvaa määrän, mukana olivat Milla, Shara, Nellie ja Alisa. Kisojen jälkeen Milla jäi meille yöksi ja nukuttiin meidän asuntovaunussa. Täydellisiä päiviä! Myöhemmin oltiin taas siellä yötä, ja seuraavana päivänä meidän isän auto sai suunnata kohti Tamperetta, Särkänniemeä ja Hööksiä! Mahtava kuukausi tämäkin. Oh, summer come back ♥ Tässä video koko -12 keväältä.

Heinäkuu

 Heinäkuussa oltiin asuntovaunureissussa, ja olihan mulla kepruja mukana. Sitten oli tätä perussäätöä, ja Sammin ratsutilan leiri. Subs-videota heinäkuulta.


Elokuu 

 Ei mitään erityistä.

Syyskuu

 Alisan kisat, joista ostin Annalta uuden ponskin joka sai nimekseen Masquerade aka Masi.
30. syyskuuta oltiin Ulvilan maneesilla ft. Milla, Shara, Sharan kamu ja Alisa. Kaikki paitsi Milla osallistui kepparikisoihin. Jäätiin myös pomppimaan vielä hevostarvikekirppiksen loputtua (olin just parantunut keuhkoputkentulehduksesta...x)) Ja riehuin pahasti ulkona ja kaaduin.

Lokakuu

Creoton ja Nipon kisat, sekä Millalla yötä. Syksyilyä.

Marraskuu  Renhetin & Creoton halloween-vaellus, Ponitalli Celestyn kisat, YÖ:n konsertti...
Marraskuun video-tuotantoa:

Joulukuu

  Joulukuussa en ollut kauhean aktiivinen, kun oli kaikkea muuta ja polvikin kipeä. Videokin piti tehdä mutta laiskuus vei voiton. Jonkinmoinen 2012-video on luultavasti tulossa, jos inspais.

------------------------------ 

Kiitokset, mahtavaa uutta vuotta kaikille blogin seuraajille!
Uudenvuoden lupauksia en tee, mutta pyrin pitämään blogia yllä vielä aktviisemmin ja tuottamaan laadukkaampia postauksia. 


  lol

1 kommentti:

  1. Haastoin sut! (alempana sulla olikin jo haaste, joten pakko ei ole tehdä (: )

    http://lapsion-tervekunse-leikkii.blogspot.fi/2013/01/ensimmainen-ja-viimeinen-haaste.html

    VastaaPoista

Arvostan aina kommenttia :)