sunnuntai 24. elokuuta 2014

70:n lukijan erikoispostaus?

Haluttaisiko lukea/katsella jos saisin väkerrettyä jonkinlaisen spesiaalin pian täyttyvän 70:n lukijan kunniaksi? Itsellä lyö tyhjää, kuten tavallista, ja teillehän se postaus olisi, joten pyytäisin kaikkia vähääkään kiinnostuneita ilmaisemaan mielipiteensä ja tekemään ehdotuksia tähän liittyen.

Erikoispostaukset-sivulta näkee, mitä olen jo joskus tehnyt, toki en sano että nyt pitäisi keksiä jotain uutta. Haluan kuitenkin tietää, mikä olisi just se postaus, jonka haluaisitte blogissani nähdä.

Kommenttiboksiin saa laatia vaikka listaa jos siltä tuntuu, tai vaihtoehtoisesti kertokaa mikä ei kiinnosta millään tavalla. Tarpeeksi ehdotuksia saaneeni pistän luultavasti taas äänestyksen pystyyn.

70:n lukijan spessu voi toki muuttaa nimeään, jos teitä yhtäkkiä jostakin ilmaantuu ;)

7 kommenttia:

 1. Tee video jossa on KOKO sun keppari harrastus ajalta kaikki mahdolliset videot

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki videot on vähän mahdoton ympätä jollakin tapaa viihdyttäväksi kokonaisuudeksi, ja suuri osa on hukkunut johonkin. Mutta hyvä idea muuten, katsoo jos löydän niitä vanhempiakin pätkiä. + En omista kunnon editointiohjelmaa.

   Poista
 2. Video jossa näytät heppojesi varusteet

  VastaaPoista
 3. Ensinnäkin paljon onnea 70 lukijasta! Ja minusta voisit tehdä arvonnan jossa on palkintona esim. Riimu, naru ja loimi, tai jotain muuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voisin harkita tuota arvontaa, jos saan jotain väkerrettyä.

   Poista

Arvostan aina kommenttia :)