tiistai 19. elokuuta 2014

Boom ClapKuuntelin musiikkia ja sain yhtäkkisen innostuksen mennä ratsimaan. Nykyisin niitä on niin harvoin, että käytin sen hyväksi ja toteutinkin sen. Hepaksi otin Ossin, piti laittaa Meran suitset kun sen omista on turpahihna rikki, täytyy korjata... Kuvailin aika paljon videoklippejä, joten kuvia ei ole mitään supermäärää.
80cm


80cm

90cm

Kaikista hyppykuvista tuli epätarkkoja, kun ei aurinko enää paistanut tuohon etupihalle. Metriä en päässyt kepparilla, ja jalat alkoivat ilmaisemaan vastaväitteitä, joten jätin sitten siihen yhdeksäänkymppiin. Tämän pääsin silloin leirilläkin, ja tuskin tulen enää suurempaa keppi jalkojen välissä pääsemäänkään - hassulta tuntuu ajatella että joskus leiskautettiin 125cm melko kevyestikin... Vanhus mikä vanhus!

Kouluilin vielä jonkin verran, että tulisi vähän jäähdyteltyä. Sääriiä alkoi loppujen lopuksi vihlomaan, eikä meinannut jaksaa ponnistaa kunnon raviakaan ylöspäin, mutta melkein tunnin sain kulumaan. Menin etupihalla, koska ruoho on niin pitkää (koska en laiskana ihmisenä ole leikannut sitä...) ja omppuja on tipahdellut ikävästi joka puolelle. Kuvista näkyy, että syksy on alkanut levittäytymään tännekin.

Miten teillä on lähtenyt syksy käyntiin? Itse aloitin lukion ja yritän vielä uskotella itselleni, että kyllä tästä selvitään. Kerran (ensimmäisenä päivänä) joku totesi kaverilleen jotain keppihevosista, mutta muuten ei ole mitään ollut, ja hyvä niin. Ehkä ihmiset tässä aikuistuu.

5 kommenttia:

 1. Heheh, mikä sattuma! Itekkin kuuntelin tota samaa biisiä tänään. En kuitenkaan mennyt ratsastelemaan vaan rupesin ompelemaan tallimaskottia,.. Hiirtä :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun tuli taas inspiraatio. Tosin mun puolesta se vois tulla useemminkin, mutta kuten postauksessa kirjotit, "vanhus mikä vanhus". Ei pahalla siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen jalka haudassa, niin se vissiin on :D Jeps, inspis sais tulla useammin, koska onhan tää silloin hauskaa.

   Poista
 3. Ihastuin tähä sun blogiin heti! Ja tiedän ton ku ei vaa jaksas ponnistaa ravisaakaa... ja kiva katella ratsastuspostauksia ku ite en nyt tämän mun vammasen nilkan takia pääse ratsastamaan..

  VastaaPoista

Arvostan aina kommenttia :)