maanantai 13. lokakuuta 2014

Sarjahyppelyä

Hypeltiin yhdessä Millan ja Sharan kanssa lauantaina. Minä menin Sirulla, Milla Lillillä ja Shara Cassulla. Lämpättiin tällä kertaa aluksi ilman hevosia ja vasta sitten niiden kanssa. Mentiin kolmen esteen sarjaa sillä tavalla, että este - askel - este - kaksi askelta - este. Esteillä oli eroa 10cm, eli ensimmäinen esim. 20cm, toinen 30cm ja viimeinen 40cm. Tätä mentiin siihen asti ja nostettiin aina yhdellä. Korkein sarja oli 60-70-80cm.

Itse hyppäsin korkeimmillaan 90cm (korkein luokka johon osallistun lauantaina on 70-80cm) ja Milla ja Shara hyppäsivät vielä metriä, koska kumpikin menee 90cm luokkaan. Jätin siihen osallistumisen, koska kunto ja taidot ovat just siinä ysikympissä, joten rata tuskin onnistuisi.


Semmoista tällä kertaa, nyt olen kipeä, toivotaan että pian tästä tervehtyisin ja pääsisin pikkusen liikkumaan. Tehtiin muuten sunnuntaina varusteita kun olin yötä Millalla, myyntiä varten sinne Julleffin kisoihin, kun varasin myyntipöydän. Hevosista myyn Main varusteineen, sitä voi varailla jos kiinnostaa.

5 kommenttia:

 1. Kiva postaus (: Ja söpö Siru ♥ :"3 Samoin muut hepat *.* Ihanat muuten noi estetolpat ja puomit x3

  VastaaPoista
 2. Moi myytkö mainin. Asustelen porissa myös niin että voisin ostaa main.
  Asun ruosniemessä ja minulla tulee olemaan kunnon talli/ratsastuskoulu. Ikää minulla on kohta 10 vuotta . Tarjoisin:35€-45€

  VastaaPoista
 3. Huom tässä sähköpostini: (ahm.koivisto@gmail.com)niin lähettäisitkö sähkärii.

  VastaaPoista

Arvostan aina kommenttia :)