tiistai 28. lokakuuta 2014

Syystuulia

Ratsastelin tänään lempinimen saaneella Sissillä (RH's Shuttity Up Up Up) tuulen tuiverruksessa. Otin kerrankin enemmän kuin muutaman videopätkän, kuvat tärähteli ja nilkka venähti. Liikuntatuokio loppui siihen ja napsaisin vielä muutamat kuvat hepasta pidemmällä putkella ennen kuin siirryin kipugeelietsintöihin sisälle.


Siinä on muutama kuva Sissistä :) Kisakampauskin vielä päässä. Sivuille pääsee tästä, tosin ne eivät ole vielä valmiit. Mutta onnistunein mun tekemistä hevosista, laskujeni mukaan viides? (Raco, Ossi, Mera, Hippu ja nyt Sissi). Ja se on suora, woohoo!
Microfleecen mulle on ostanut viidennellä luokalla käsityöopettajani, kun tehtiin Millan kanssa kepparit koulussa. Olin katkera pitkään, kun opettaja toi tuota venyvää ja ohkaista kamalaa kangasta, enkä sitten ikinä saanut mitään hevosta tehtyä. Nyt melkein viisi vuotta myöhemmin ajattelin kokeilla sen ompelua, ja yllättäen sain tehtyä hevosen :D

Aloitin muuten pitkästä aikaa videota, kyllästyttyäni totaalisesti moviemakeriin latasin taas videopadin ja päätin opetella käyttämään tätä uutta versiota. Saa nähdä mitä tästä tulee, ja koska! Subbaajia on nyt 287, että luultavasti 300-subs video jos tilaajamäärä siihen vielä kapuaa.

haha hieno tiedostonimi eiks jeh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostan aina kommenttia :)