lauantai 28. helmikuuta 2015

Kisat viikko sitten

Kuvia viime lauantain kisoista, joissa mulla oli mukana siis Ossi ja Xana. Ossi siksi, etten ole kisannut sillä melkein lainkaan, ja tietysti uusi heppa Xana oli pakko ottaa heti testiin kisakentille. Kisat olivat tosiaan Instagramin @khtla.lan ja @ponimetsan_tallin kisat tässä alle puolen tunnin ajomatkan päässä, joten lähdettiin niihin ihan extempore.
Oriluokka - OssiKumpikin hevosista voitti oman näyttelyluokkansa.

Osallistuin laiskana ihmisenä vain yhteen koululuokkaan, helppoon ceehen. Rata oli hämärästi tuttu. Osallistuin siihen molemmilla hevosilla, joista Ossilla suoritettu esitys riitti ykkössijaan. Aikamoista liukastelua ja mummoraveilua tuli vedettyä, mutta talvi on mitä on.
HeC - Xana

Joillakin riittää lennokkuutta askelissa...

ja joiden tyyli muistuttaa enemmän tätä...

Millan hienot ratsut ja minun muulini

Ossi: "IIIK OON TYTÖN VIERESSÄ!!11!!"

Ehdittiin hyppäämään vain yksi luokka, kunnes noutaja saapui. Olisin kyllä muutenkin perunut korkeammat esteluokat, sen verran pelotti liukas kenttä ja kohmeiset lihakset. Xanalla unohdin radan, vaikka se olikin ihan yksinkertainen, ja Ossilla ei vauhti ja ketteryys riittänyt. Milla repäisi tästä luokasta kakkospalkinnon.

Esteluokka näytti luultavasti mun osalta tältäKaikki kuvat, missä esiinnyn minä + heppapotretit ovat Millan liipaisinsormesta. Muut kuvat ovat canonistin joka yritti räpsiä nikonilla, eli minun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostan aina kommenttia :)