perjantai 6. maaliskuuta 2015

Kevätsunnuntai

Olin viime sunnuntaina tosi aktiivinen. Niinkun irl, koneella en edes ole ehtinyt joka päivä koulun ja muiden juttujen takia käydäkään. Mutta viime viikon torstaina kaksi samalla paikkakunnalla asuvaa harrastajaa löysi toisensa instan kautta, ja nähtiinkin sitten sunnuntaina @kht_kolibrin kanssa lähikaupalla, josta tultiin meille.

Tällä oli oma heppa mukana, ja alettiin pienen lenkin jälkeen hyppelemään. Itse menin Sissillä.
Laitettiin kolme estettä, joita sitten pompittiin, kun piha oli melkein kokonaan sula. Aloitettiin kolmestakympistä ja pääsin sitten jopa 80 senttiäkin (kun taas tämä nuorempi hyppäsi vissiin metrin ilman hepsua...).
wow 80cm

Nätti lähestyminen, mutta...

tää käsi <69

*HHNNGGG*


Lopeteltiin hyppelyt ja ajateltiin käydä katsomassa, miltä pellolla näyttää. Aurinko paistoi tuona päivänä tosi ihanasti ja oli niin keväinen fiilis!

Hassu harja


Maaston jälkeen mentiin talliin ja juteltiin niitä näitä. Päädyin sitten antamaan hänelle Masin ylläpitoon, kun siitä tunsi niin kovasti pitävän :) Ja aika aktiivinenhan mä näillä olen ratsastamaaan...
Tallissa oli aika viileä, joten mentiin ulos, missä aurinko paistoi. 

Tuulen takia oli vieläkin vilpoinen, joten päätettiin ratsastaa toiset hevoset. Hepoiksi otettiin Siru ja Hippu. Käytiin nytkin vähän pidempi maastolenkki toisessa suunnassa ja sen jälkeen pystytettiin kavaletteja, että tulisi lämmin. Maastosta ei tullut tällä kertaa kuvia, kun en jaksanut raahata kameraa.

Sellaista treeniä oli sunnuntaina. Oli tosi kiva löytää toinen harrastaja näin läheltä, kun pari vuotta sitten täällä päin ei ollut oikeastaan ketään! Ehkäpä tässä saisi jonkun valmennusporukankin kasattua ja kisoihin kisaajia.

Muistakaa myös te lukijat seurailla Renhetin instagramia, jos ette vielä sitä ole löytäneet :)

1 kommentti:

Arvostan aina kommenttia :)