sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Ra.Ran koulumestaruudet 9.5.

Matkasin Porista Julleffin luo Nummelaan 8.5. perjantai-illalla. Bussimatka kesti sen kolme tuntia, joten olin vähän jumissa vaihteen vuoksi. Päästyämme Jullelle mentiin ulos treenaamaan vähän seuraavan päivän ratoja, heikoin tuloksin.

Lauantaina oltiin kisapaikalla vähän ennen yhtätoista. Kisasin luokissa HeA (Xana) ja VaA (Sissi). HeA olisi mennyt ihan hyvin, ellen olisi unohtanut rataa. Ihme siis etten sijoittunut. Oli kuitenkin kiva tietää, että olin neljäs, numerotkin olivat yllättävän hyviä: eniten seiskoja ja kaseja!

VaA-radan muistin, mutta keskityin sen muistamiseen niin paljon, että kulmat mentiin oikaisten ja taisin tehdä paljon huolimattomuusvirheitä mm. siirtymien suhteen. Tämän luokan arvostelupaperissa olikin enemmän kutosia, tosin ylsin taas neljännelle sijalle. Harmittaa oikein vietävästi, etten päässyt palkinnoille tyhmien töppäilyjen vuoksi.

Alla kuvia vain minusta, kokosin kuvakansion josta saa käydä kopioimassa itselleen kuvia, kunhan vain muistaa niitä julkaistessaan ilmoittaa copyt. Taisin kuvata kaikki luokat, toivottavasti jokaisesta löytyy edes joku kuva!Nätti ryhti
Tallin entinen asukki Mera niitti menestystä uuden omistajansa Jullen kanssa :D
(c) Julleff
(c) Julleff
(c) Julleff
(c) Julleff
(c) Julleff
(c) Julleff
Ketäs se siellä intoutui?
Kisoissa oli myös viralliset näyttelyt, joihin en kylläkään mahtunut
(c) @khtgolderhorses

(c) @khtgolderhorses

Kisat loppuivat inhimmilliseen aikaan, koska luokat tuomaroitiin ajallaan eikä aikaa mennyt ylimääräiseen sähläämiseen. Näissä kisoissa oli ilo olla, osallistua niin kilpailijana kuin katsojanakin! Tosi tasokkaita kisailijoita ja erinomainen tuomari. Küria oli ihan tajuttoman kiva seurata, musiikit olivat siis klassisia/instrumentaalisia. Etenkin Rigtanin musiikki ja rata jäi kyllä mieleen. Jäi jopa harmittamaan, etten itse sitten siihen luokkaan osallistunut.

Kisojen  jälkeen käytiin subilla syömässä, ja lähdin kuuden maissa kohti Poria. Kiitos kaikille kisoista, oli hienoa päästä näkemään taas tuttuja naamoja. Erityiskiitokset Jullelle ja tämän äidille kun pääsin sinne majoittumaan :)

2 kommenttia:

  1. So close olit ja menit kyl nätisti vaik jouduit ahtautuu pikkukentälle :'D Mun perusnumerohan on 6 nii voit olla iha onnelline noista kaseista ainaki 8)) Mut kiva postaus ja tosi kiva et pääsit vähä tännekkipäi kisaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hohoo olen otettu :D Tosiaan, kun pk-seudulle pääsisi useammin!

      Poista

Arvostan aina kommenttia :)