keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Renhetin & Creoton yhteiskisat 13.6. Ulvilassa


Kisatopa löytyy foorumilta sekä osallistua voi myös instagramissa

Tervetuloa kht Renhetin ja Creoton kisoihin 13.6. UlvilaanUlvila sijaitsee Satakunnassa, aivan Porin vieressä. Molemmilta järjestäjiltä, Vilmalta että Millalta löytyy jo vähän enemmän ikää, sekä kokemusta kisojen pitämisestä. Nämä yhteiskisat ovat kuitenkin ensimmäiset laatuaan.

Päivämäärä on 13.6. Kisat alkavat klo 12.00, ja paikalle saa tulla klo 11.30. Toivoisimme, että tätä noudatettaisiin, pitkänmatkalaisten kanssa voidaan joustaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä elivip on 10.6. Myös perumiset ja hevostenvaihdot tulee tehdä sen päivän aikana keskiyöhön mennessä. Vip:iin mennessä oikein ilmoittautuneet saavat 11.6. kisakirjeen, jossa ilmoitamme mm. tarkan osoitteen ja yhteystiedot.

Kisat pidetään tilavalla, tasaisella nurmikentällä. Kisapaikalla on vessa sekä säänsuojaa. Paikalla on myös buffetti, josta saa ilmaiseksi juomista. Omia eväitä saa ja kannattaa ottaa mukaan, etenkin nestetasapainosta on tarpeen huolehtia kuuman päivän sattuessa. Pieniin haavereihin on laastaria jne, mutta osallistujat eivät ole vakuutettuja meidän puolestamme.

Kisoissa voi myös halutessaan myydä. Myymistä varten täytyy tuoda oma pöytä tai viltti. Kisamaksu on 2€, joka kattaa osallistumisen kaikkiin luokkiin. Myyntipaikan saa itselleen toisella kahdella eurolla.

YLEISET OHJEET JA SÄÄNNÖT

  - Sama ratsastaja 1x/luokka
  - Jokaiseen luokkaan otetaan viisi varasijoille
  - Luokassa sijoittuu ja palkitaan kolme parasta ratsukkoa. Kilpailuissa jaetaan myös erikoispalkintoja, sekä jokaiselle on luvassa osallistumispalkinto.
  - Talliin saa mennä vain luvan kanssa
  - Majoitusmahdollisuus etenkin kaukaa tulevia ajatellen. Kysy lisää yv:llä!
  - Hakumahdollisuus Porin linja-auto-/rautatieasemalta, ilmoitathan etukäteen!
  - Jos et tiedä hevostasi/olet epävarma ilmoittautuessasi, laita hevosen nimen kohdalle ?-merkki, ja muokkaa osallistumistasi vasta, kun olet varma. Hevosvaihdot on myös hyvä tehdä vasta vip:inä, eikä moneen otteeseen muokkaillen.
  Osallistuminen:

  Luokka
  Ratsastaja – hevosen virallinen nimi

LUOKAT

20-40cm 20 paikkaa, 5 varasijaa
Aikaluokka
Pudotus +2sek, 1. kielto +2sek, 2. kielto +4sek

40-60cm 20 paikkaa, 5 varasijaa
Tyyliluokka
Arviointiperusteina mm. tiet, hypyt, askellajit, vaihdot, vauhti ja tempo, hevosen ja ratsastajan asento, harmonia ja tyylikkyys.
Pudotus 2vp, 1. kielto 2vp, 2.kielto 4vp

60-80cm 20 paikkaa, 5 varasijaa
Aikaluokka
Pudotus +2sek, 1. kielto +2sek, 2. kielto +4sek

80-90cm 20 paikkaa, 5 varasijaa
Aikaluokka
Pudotus +2sek, 1. kielto +2sek, 2. kielto +4sek

Kaikissa esteluokissa suitsitus pakollinen, kanget kielletty, raipat, suojat ja apuohjat sallittu.

HeA 10 paikkaa, 5 varasijaa
Rata
Kaksi tuomaria, joiden pisteistä lasketaan keskiarvot
Suitsitus pakollinen, kanget sallittu. Suojat, apuohjat ja raipat kielletty.

Kür 10 paikkaa, 5 varasijaa
Musiikki linkillä vip:iin mennessä, sitä ilman osallistuminen mitätöidään. Musiikin max. pituus 4min.
Ei vaatimuksia ohjelman suhteen. Arvostelussa keskitytään liikkeiden lisäksi ohjelman monipuolisuuteen, musiikkivalintaan, koreografiaan sekä muihin taiteellisiin seikkoihin. Kentän koko n. 5x12m, luultavasti hieman pienempi.
Suitsitus pakollinen, kanget sallittu. Suojat, apuohjat ja raipat kielletty.

Luokkien jälkeen voidaan pitää korkeushyppyluokkajos aikaa jää. Ilmoittautumiset ja luokan vahvistuminen vasta paikanpäällä.

Täten ilmoittautuminen on alkanut! Kysymyksiä saa laittaa tähän topaan, yv:llä tai sähköpostilla (khtrenhet@gmail.com). Pidetään hauskat kisat isolla porukalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostan aina kommenttia :)