maanantai 27. kesäkuuta 2016

KKA-kisat 21.5. ja NIPOcup 22.5.

Laitetaanpas kaksi kisapostausta samaan tekstiin, että saisin ehkä joskus tämän blogin ajantasalle. Tällä kertaa ollaan eräässä toukokuun lopun viikonlopussa, joka olikin kovin vilkas kepparirintamalla - kävin sitten molempina päivinä kisaamassa!

21.5.
Lauantaina otin Jennan sekä Emmin kyytiin ja käänsin pienen tilaihmeemme keulan kohti Turkua. Puolivälissä matkaa pysähdyttiin syöpöttelemään ja oikomaan jäseniä Rauman abc:lle, josta jatkettiin Naantaliin kisapaikalle. Kohteenammehan olivat Kesäkauden avajaiskisat. (Kevätkauden avajaiskisat -postaus täällä.) Pääsimme pienen mutkan kautta loppujen lopuksi onnellisesti ajoissa perille. Tällä kertaa sää oli upea, ja kisapuitteet mahtavat. Kisaratsuina Ian sekä Peggy.ihanan terhakas ian-miäs

sennuporukka vakavana

Sijoitukset: Peg - 3. sija 20-30cm sennutyyli, Ian - 2. sija 40-50cm sennuaika ja 1. sija kür.
Tosiaan ihan mukavasti meni, osallistuin pariin muuhunkin luokkaan, joista ei tullut sijoituksia, nuoremmat kun pistelivät menemään niin kauheeta vauhtia. Kisat olivat taas kerran oikein kivat, kyllä kannatti tulla! Paikka oli hieno ja kaikki sujui taas melko rasvatusti. Ensi kerralla taas sitten uudestaan :)

22.5. 
Eipä paljoa palautumisaikaa jäänyt, kun heti seuraavana päivänä jatkettiin kisailua tällä kertaa tässä ihan Ulvilassa, NIPOcupissa. Ratsuina näissä kekkereissä olivat Ossi ja Whip. Tuloksia tuli seuraavanlaisia: Whip - 3. tyyli, 1. kür. Ossille ei herunut mitään, oripoika kun löi koko jutun ihan lekkeriksi. Ratavideolta selviää osa meidän kohelluksesta.
2 kommenttia:

  1. Hei, luin sun 3vuotta vanhoja postauksia niin onko sulla tietoo Ponitalli Celestystä? Oon etsiskelly jo jonkun aikaa tätä kyseistä tallia. Alkaa epätoivoisesti vaikuttamaan että talli on lopannut.

    VastaaPoista

Arvostan aina kommenttia :)