sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Päivitystä pikkuhiljaa

Mihin viime kerralla jäätiinkään? Aivan, Bricocupin kenttäkisoihin. Lupailin laittaa myöhemmin kuvia saman päivän reissustamme Yyteriin. Aloittakaamme siis sillä. Seuraavassa postauksessa juttua mm. KKA-kisoista Naantalista ja parista muista kisoista :)

7.5.
Bricocupin kisojen jälkeen lähdimme Yyteriin jopa kahdella autolla, mun kyydissä Emmi ja Essi ja Alisalla kisojenpitäjät Jossu ja Maisa. Tällä kokoonpanolla hurautettiin kohti Yyterin santoja. Perille päästyämme käveltiin rannalle ja kuvailtiin, kahlailtiin ja riehuttiin, mitä jaksettiin. Muutamat vahvistivat vielä kaunista pinkkiä olemustaan, joka - kokemuksen syvällä rintaäänellä puhuen - tuntui vielä viikonkin jälkeen. Käyttäkää aurinkorasvaa lapset, don't be like Vilma & co. Kivaa oli kuitenkin! Musta otetut kuvat ovat Emmin (@khtezmeralla) räpsyjä.

9.5.
Seuraavaksi todistettua matskua tuli kaksi päivää Bricocupin jälkeen. Yhdessä parin harrastajan kanssa mentiin treenailemaan Preiviikin kentälle. Heppana siellä mulla oli Whip. Mentiin hiukan laiskaa koulua ja lyhyt maasto lopuksi. Nämä kuvat minusta taas ovat Pinjan (@kht_speedlimit).


1 kommentti:

  1. Mahtava postaus taas! Ihanat Whip ja Peggy kuvissa (+muita hepoja) <3 pusi pusi...

    -sanni-

    VastaaPoista

Arvostan aina kommenttia :)