sunnuntai 22. toukokuuta 2016

BricoCup 7.5.

Kisapostaus parin viikon takaa! Meinasi jäädä julkaisematta, mutta löytyi tuolta luonnoksista :DMusta otetut kuvat ovat Emmin räpsyjä, kiitos taas kuvailusta :)

7.5. lauantaina tosiaan ajeltiin Poriin Emmin (@khtezmeralla) kanssa @khtcostellon ja @khtbrickeyn kisoihin, BricoCuppiin. Sää oli jo aamusta alkaen aivan mahtava, unohdin vain aurinkorasvan kotiin ja kärsin siitä kyllä...

BricoCup oli kenttäkilpailu, jossa kisasimme joukkuettain. Mun joukkue koostui itsestäni ja Emmistä - tähän väliin voin jo paljastaa, että voitimme koko cupin! Kisat aloitettiin rataesteosuudella, sitten kisattiin maastoesteillä ja lopuksi vielä pistettiin parastamme kouluradalla.


Rataesteosuus oli ihan kiva, korkeus oli aika sopiva yhden vaikeusasteen kisoille. Lähtömerkin kilisevä kello oli mun lemppari :D Tässä osiossa ensimmäiseksi tuli Emmi ajalla 14,9s ja toiseksi minä 16,5 sekunnilla. Kenttäesteillä Emmi sai taas nopeimman ajan, ja minä vasta neljänneksi nopeimman. Tykkäsin siitä, että rataesteet olivat eri paikassa kuin maastoesteet. Maastoesteissä oli pari kivaa juttua, mutta kokonaisuutena rataesteet olivat onnistuneemmat. Kouluosuus suoritettiin kentällä. Kouluradassakaan ei moittimista, vaikka kunto multa meinaskin loppua kesken.Annetaan tämän postauksen jäädä vähän lyhyemmäksi tällä kertaa. Tulossa kuvia ja vähän tekstiä mm. BricoCupin jälkeen tehdystä Yyterireissusta, pienestä koulutreenailusta sekä tietysti tämän viikonlopun kisoista. Seuraavaan postaukseen siis!

Ja nyt kun näitä kisapostauksia tulee, olisi kiva kuulla, millaiset on teidän suosikkeja - muutama paras kuva, enemmän kuvia, videoita, enemmän tekstiä? Kertokaa ja vaikuttakaa :)

4 kommenttia:

 1. Tykkään ihan kamalasti sun kisapostauksista! Tekstiä ja kuvia on kivasti, joskjs olis kiva saada ratavideoita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Ratavideoita haluaisin kans laittaa, useasti vaan mulla on itestäni pelkkiä kuvia, jos niitäkään :/

   Poista
 2. Tykkään paljon näistä sun postauksista kaikissä muodoissa. Myös "tavispostaukset" on ihan mahtavia!!

  -sanni

  P.S. Mitä tarkoittaa Yyteri? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Porin Yyterissä on yksi Suomen hienoimmista hiekkarannoista!

   Poista

Arvostan aina kommenttia :)