perjantai 26. kesäkuuta 2015

Alisan kouluvalmennus 17.6.

Hieman myöhässä tekstin kanssa, mutta odottelin kuvia, joita en lopulta saanutkaan :D Mutta tosiaan viime viikolla Alisa oli taas meillä valmentamassa. Valmennuksen teemana olivat avo- ja sulkutaivutukset sekä keskiaskellajit. Sää oli mitä mainioin, jopa minä tarkenin shortseilla ja topilla!

Meitä valmennettavia oli yhteensä kuusi. Muista otettuja kuvia löytää täältä. Copyt kuuluvat Alisalle!

Tehtiin enimmäkseen avoja ja jätettiin sulut vähän vähemmälle. Otin Sissit, sillä on tällä hetkellä tallin ainoat kanget - ja setvin niitä tunnin mittaan useampaan kertaan. Ratsastan oikeilla hevosilla kangilla, mutta lännenratsastuksessa on käytössä vain yksi kuolain, ja näin ollen yhdet ohjat.


Avot meni ihan ok pienen hiomisen jälkeen. Suurin korjaus liittyi kulmaan, jota sain suurentaa saadakseni kunnon ristiaskelia. Muuten olin ihan tyytyväinen, vielä kun saisin liikkeen sieltä selän kautta oikealla tavalla... Jään myös helposti humputtelemaan liian hitaaseen tahtiin, tosin avoissa ravi oli aika hyvääkin pätkittäin. Sulkua sai tehdä omatoimisesti, mutta saatiin siihenkin kommenttia.


Keskikäyntiä mentiin myös uralla. Aluksi haettiin "hyvä" peruskäynti. (Käynti ei ole vahvin askellajini) ja sitten käskystä yritettiin keskikäyntiä. Muutaman yrityksen jälkeen sekin luonnistui joten kuten. Ravissa tehtiin niin, että Alisa otti toiselle pääty-ympyrälle kaksi, jotka hakivat hyvän ravin, ja lähtivät siitä uraa pitkin keskiravia. Omat keskiravini jäivät vähän olemattomiksi, kenties kunto loppui kesken. Halukkaat kokeilivat vielä keskilaukkaa.


Ihmiset halusivat vielä pomppia, joten he saivat raahata muutaman tolppaparin puomeineen kentälle. Sissi ja minäkin loikattiin muutamasta yli, korkein oli se 82cm.


Sunnuntaina olen ehkä menossa Kht Vapalon kisoihin Sastamalaan, riippuen siitä, saanko kyydin rautatieasemalta kisapaikalle. Mukaan lähtee uusi ori, joka sai muuten nimekseen Chestertone, tutummin Ian. Onko joku teistä tulossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostan aina kommenttia :)