torstai 18. kesäkuuta 2015

Estetreeniä Sirulla

15.6. Hyppäsin pitkästä aikaa Sirulla. Tai eihän viime kerrasta mitään pitkää aikaa ole, mutta silloin jätin kameran sisälle ja keskityin vain ratsastamaan, eli mitään todisteita ei ole. Tällä kertaa otin vain muutamia kuvia, osaksi laiskuuttani, osaksi riittämättömän valon vuoksi. Videoita sen sijaan tuli useampi, ehkä jaksan niistä jotain tässä väsäillä!

Laitoin Sirulle nuo toiset, vähemmän käytetyt suitset. Siru oli aika innoissaan ja kaduin martignaalin talliin jättöä. Tein aika nopeat lämmittelyt ja siirryin hyppäämään ensin pikkuesteitä. Huomasin muuten, kuinka kevyt Siru onkaan! Ärsyttää oikeen ratsastaa sellaisella. Sillä kun on ollut sama täyttö vuodesta 2011... Mutten jaksa uudestaankaan täyttää, sillä se meinaisi kepistä irrottamista ja _työtä_.
Pientä liioittelua ilmavaran kanssa?

Tyksin muuten puomien uudesta ilmeestä! Vaikka tuossa kuvassa onkin värivirheellinen tapaus xD

Intoa piisasi


Hyppäsin 82cm useampaankin otteeseen, ja lopuksi hyppäsin sitä jopa ratana! Olin ihmeissäni, kun edes oikeasta laukasta hypätessäni ei tullut tiputuksia. Kyllä huomaa, että oli tallin estetykki alla. Tosin Siruhan on aktiivikäytöstä pois, vaikkei sillä ikää sen kummemmin olekaan.


Ny mennää eikä meinata

Nätti käsi

Hyppyasentoa kun vielä saisi hiottua :D
Harmi että kuvat ovat mitä ovat, helposti tärähtää jos ei ole tarpeeksi valoa. Seuraavaksi luvassa postausta Alisan kouluvalmennuksesta - ensi kertaan siis :)

6 kommenttia:

Arvostan aina kommenttia :)