keskiviikko 10. joulukuuta 2014

10. luukku

Renhet in url

Tallin toiminta painottuu nykyään enemmän url- kuin irl-puoleen. Mistä kaikkialta netistä Renhetin sitten oikein voi löytää?

Renhetillä on nettisivut. Sieltä löytyvät tärkeimmät tiedot tallista ja tietysti hevosten omat sivut. Nettisivuilta pääsee linkkien kautta blogiin ja Instagram- sekä Youtube-tileille. Myös vieraskirjaan pääsee linkistä. Nettisivuja päivittelen melko harvoin, yleensä kirjaan hevosten näyttelytuloksia tai muuta vastaavaa.

Tämä Renhet’s Events -nimeä kantava blogi. Ensimmäiset postaukset ovat toukokuulta 2012. Blogi on tällä hetkellä aktiivisin, ja olenkin tykännyt sen pitämisestä melkoisesti. Tänne tulee aina ajankohtaisia tekstejä tuoreine kuvineen. Pyörivä joulukalenteri on blogin toinen.

Instagram, @khtrenhet. Aktiivisen epäaktiivisesti ja epäaktiivisen aktiivisesti käytössä oleva tili, josta löytää kuvia pääosakseen hevosista. Selailen kyllä instaa päivittäin, mutta omien kuvien lisäily on vähän harvinaisempaa.

YouTube, Kht Renhet. Loin kanavan 2011, ja siitä lähtien sinne on ilmestynyt ties minkämoista videota. Nykyisin vanhemmat luomukset olen piilottanut, enkä tee videoita niin aktiivisesti, enimmäkseen blogia varten. Tekeillä on kyllä yksi, toivotaan että saisin sen joulukuun aikana valmiiksi.

SKH-foorumi. Minut löytää sieltä nickillä Viltsuh., ja pyörin siellä kyllä joka päivä, vaikken mitään kirjoittelisikaan. Tätä kautta osallistun kilpailuihin ja olen pitänyt muutamat url-näyttelyt.

Mistä teidän tallit löytyy, mitä someja käytätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostan aina kommenttia :)