tiistai 9. joulukuuta 2014

9. luukku

Keppihevosblogeja / part 1

Jallan blogi
Kivan jouluinen ulkoasu. Postauksia näyttää tulevan melko aktiivisesti, kuvia oli kiva katsella. Tekstiä ei tuntunut olevan liikaa.

Kht Kisakavio
Banneri on makuuni hieman iso ja hallitseva. Tekstikenttä on aika leveä, tykkäsin tosin isoista kuvista. Tekstejä ei vielä kovin montaa, hevosista esittelyt omalla sivullaan.

Toronton maisemiin
Banneri ei ehkä vastaa omaa ihannettani. Kivoja kuvia, voisivat olla suurempia. Monipuolisen oloinen blogi. Olen muuten blogin lukija, eli tiesin tämän entuudestaan.

Kht Metsämansikan blogi
Banneri hämää, blogi on selvästi sitä laadukkaampi :) Mielenkiintoisia ja suhteellisen laadukkaita kuvia, sopivasti siistiä tekstiä. Jäin seurailemaan.

Usvaniityn blogi
Jäin kaipaamaan banneria ja vuodenaikaan sopivampaa ulkoasua. Blogitekstien fontti on aika suurta ja kuvat pienehköjä. Aika uusi blogi, vain muutama postaus, paranee varmasti matkan varrella :)

Hileen pisaroita
Olenkin seuraillut blogia. Hienoja ulkoasuja on aina ollut, postausten laatu vaihtelevaa, välillä tosi hyviäkin tekstejä. Suurin osa kuvista hienoja, kelpaa lueskella tätä blogia.

Kht Chiaron elämää
Luen myös tätä blogia. Ulkoasu kiva, esittelytekstin englanninkielinen versio olisi kannattanut tarkistuttaa jollain. Kuvien koko pääsääntöisesti hyvä. Monipuolinen ja mukava blogi.

Vanuaivot
Siisti blogi söpöllä bannerilla. Mielenkiintoisia ja laadukkaita postauksia hienoin kuvin. Löytyy myös omalta lukulistalta.

Celinen blogi
Melko uusi blogi, muutama ihan kiva postaus. Ulkoasu selvästi keskeneräinen, banneri tulee varmaan joskus?

/ Noista teksteistä tuli vähän arvostelutyyppisiä, toivottavasti kukaan ei pahastu :)

8 kommenttia:

 1. Thänks. Ja kyl mie oon sen tarkistuttanut... Oikein vaikuttaa olevan.. Mikä virhe siinä muka on? -_-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt voi tarkistaa, kun tekstiä siellä ei näytä enää olevan, mutta olin huomaavani jotain outoa. Mutta saattaa olla ihan mustakin kiinni :D

   Poista
 2. Kiitos! :) Banneriin on tulossa muutenkin muutos nyt lähiaikoina, että olisi vähän jouluisempi. Minkä kokoiseksi se banneri kannattaa laittaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bannerin koot vaihtelee aikalailla, ihan millaisesta itse tykkää. Mun mielestä hyvän levyinen banneri on joku 1000px, riippuen ihan blogin leveydestä (leveä blogi=leveä banneri, kapea blogi=kapea banneri). Mulla taitaa olla joku 1100px tällä hetkellä? Ei tuohon mitään ihannemittoja ole, kunhan vaan itse on siihen tyytyväinen :)

   Poista
  2. Ok! Kiitos vastauksesta! :)

   Poista
 3. Blogini Celine on muuttanut osoitteeseen http://khtceline.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) Kivoja arvosteluja muutenkin. Kännykkä ei suostunut aiemmin kommentoimaan niin tulee vähän kommentti vähän myöhässä :D

  VastaaPoista

Arvostan aina kommenttia :)