tiistai 2. joulukuuta 2014

2. luukku

2. luukusta paljastuu tällä kertaa kattava ratsastuspostaus. Ratsastelin siis sunnuntaina 30.11, ensimmäisenä adventtina, ensin Ossilla ja vielä myöhemmin Millan kanssa Sirulla. Hyvin aktiivista menoa siis totuttuun verrattuna! Vaihdoin myös tallin jouluverhot ja laitoin kynttelikön esille.


Ossilla väänsin koulua, aloitin ihan perusjutuista kuten lämmittelystä, kyllä se vaatii aikansa että saa vanhuksen luut ja nivelet liikkeeseen mukaan. Mentiin vähän väistöjä ja temponvaihteluita, enimmäkseen fiilistelin musiikin mukana.


”Kunnon” hommiakin tehtiin; treenattiin raviväistöjä, koottua ja keskikäyntiä, takaosakäännöksiä ja koottua ja lisättyä laukkaa. Ravissa tein avoja ja sulkuja lävistäjällä ja uralla ja vaihtelin suuntaa. Laukassa menin kootumman ympyrän ja sitten lisätymmän lävistäjän. Paketti vähän lösähteli, mutta Ossi yritti parhaansa. Mentiin muutamat laukanvaihdot kolmen askeleen välein, tavoitteena olisi ne kahden askeleen vaihtosarjat. Mutta Ossihan ei mikään kouluratsu edes ole.
Milla tuli meille Lillin kanssa ja päädyttiin sitten menemään kavaletteja. Heppana mulla oli siis Siru, joka meni aika sirumaisella tavalla. Innostunutta sipsuttelua ja pään nakkelua; ”Kyllä mä osaan!!” Säheltäessään tiputti muutaman ja hyppäsi kerran koko seitsemän kavaletin sarjan kahdella pompulla.Kuvia ei tullut kuin muutama kokeilumielessä salamalla otettu hirveät kököt, mutta päädyin kokoamaan teille joulukalenterin kunniaksi videokoosteenkin :)

Muista HD!

Linkki videoon

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva luukku :D niin, päätin mäkin vielä pitää sen joulukalenterin blogissa : http://www.poninpuolikkaat.blogspot.com :)

    - KitKatPoni

    VastaaPoista
  2. Ihana luukku ♥ Meette kyllä hyvin ja tuitui Ossi & Siru :3

    VastaaPoista

Arvostan aina kommenttia :)