torstai 25. joulukuuta 2014

Joulunaikaa + arvonnan voittajat

Jouluaattoiltana vietin tunnin tallissa. Harjasin ja loimitin Ossin ja Hipun. Jouluaaton kunniaksi ruokin kaikki hepat! Ihan ainutlaatuista herkkua mun vanuturville.Joulupäivänä kävin joulumaastossa. Hepaksi otin Sirun, jolle puin kulkuspehmusteen, -rintaremmin ja tonttulakin :) Oli aivan täydellisen ihana sää, pikkasen kylmä tosin,


Arvonnan voittajat
Arvoin eilen 18. luukun arvonnan voittajat, eli palkinnot menevät kahdelle ihmiselle. Ensimmäiseksi tullut saa valita kumman paketin haluaa, toinen saa jäljelle jääneen :)


1. palkinnon saa siis lukijanimi Janina Ratiainen! Toinen sija menee Tuuva K:lle.

Palkinnot
Paketti 1: kolme koristeltua pehmustetta

Paketti 2: kolme koristelematonta pehmustetta


Tein noita pehmustepaketteja kaksi versiota, jos ykköspalkinnon voittaja ei voi sietää noita koristeita, niin voi valita pelkät fleecepötkylät. Molemmista paketeista löytyy kolme eriväristä pehmustetta ja niiden välillä on pieniä kokoeroja tarkoituksella. Pehmusteet ja koristeet ovat ommeltu käsin fleecestä, ja niissä ei ole tarroja. Molempiin paketteihin tulee mukaan myös pikkuisen extraa :)

Otan voittajiin yhteyttä sähköpostilla.

4 kommenttia:

  1. Onnea voittajille. Harmi ettei voittoa mulle tullut katsotaan jis joskus arpaonni mulle soisi.

    VastaaPoista
  2. Onneksi olkoon voittajille :)

    VastaaPoista
  3. Moi, tänään tuli kirje, ja nuo pehmusteet oli ihania! Nyt kun ne strassitkin tuli, sain innostuksen uuteen hevoseen ja varusteisiin.

    VastaaPoista

Arvostan aina kommenttia :)