lauantai 27. joulukuuta 2014

Keppihevosblogeja / part 2

Tässä olisi siis toinen osa keppihevosblogien esittelyä. Tovoittavasti ette ehtineet hätääntyä, vaikkei mahtunutkaan joulukalenteriin :)

Vanuaivot
Laadukas blogi, josta löytyy tavallisten postausten lisäksi mukavasti vaihtelua esim. mielipiteiden muodossa. Siisti ja tutustumisen arvoinen, löytyy omalta lukulistalta jo entuudestaan.

Ja keppihevoset lentää
Ulkoasuun voisi panostaa enemmän; tekstien tausta hyppii silmille ja banneri olisi kiva. Lisäksi postauksien fontti ei ole suosikkejani. Postauksissa on kivasti kuvia, voisivat olla suurempia. Kehittyessään varmasti hieno blogi.

Kepinjälkiä
Entuudestaan tuttu blogi, jota kelpaa seurailla. Nätti ulkoasu. Joulukalenterikin löytyi, tosin toteutus hieman ontui. Kivoja kuvia ja vaihtelevia postauksia. Tykkäilen myös videoista :)

Speedlimit
Mukavan jouluinen ulkoasu, yläpalkista löytyy linkit eri sivuille. Kuvat ja videot voisivat olla mielestäni kaikki suurempia. Tekstin ja muun sisällön suhde hyvä, seurailen itse.

Kaksin karkuteillä
Ensivaikutelmaltaan kiva blogi, tekstiä jäin kaipailemaan enemmän + esittelysivuille kuvia.

Fedenhepat
Olen blogin lukija. Bannerin tausta on aika räikeä. Blogiarkisto ei toimi mielestäni alhaalla ja en itse perusta noin koristeellisesta fontista postauksissa. Postaukset kivoja, kuvat ja videot voisivat olla isompia. Hevosten sivut löytää helposti.

Poninpuolikkaat
Perussiisti blogi, vähän tumma tausta. Tykkään erityisesti hyvästä esittelysivusta. Joulukalenteria yritetty muttei ihan onnistuttu. Kivoja postauksia kuvineen ja videoineen.


Oikein hieno banneri, ulkoasulle muutenkin kiitosta. Postauksissa isoja, hienoja ja laadukkaita kuvia. Jäin seurailemaan! Ihana hevosten esittelysivu.

/Myös nämä tekstit edustavat vain omaa mielipidettäni, ettehän ota liian vakavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostan aina kommenttia :)