torstai 18. joulukuuta 2014

18. luukku

Arvonta

Saat jokaisesta yhden arvan, jos ilmoitat:

  • Nickin millä luet blogia
  • Nickin millä seuraat YouTube-kanavaa
  • Nickin millä seuraat Instagramia
  • Kunnon palaute blogista
Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee olla blogin lukija. Arvonta suoritetaan 24.12. Viimeinen osallistumispäivä ja aika on 23.12. klo 23.59. Palkintoa en vielä kerro ;) 

Otan voittajaan yhteyttä sähköpostilla, joten muistathan laittaa sellaisen osallistumisviestisi mukaan! Osallistumiset kommenteilla.

15 kommenttia:

  1. BLOG: Pinja (khtspeedlimit)
    YT: KhtSpeedlimit

    Blogi on kiva ja on aktiivisesti postauksia. Kuvat ovat hyvä laatuisia ja hyviä. Tunnisteet ovat kivoja ja yksinkertaisia. Joskus ulkoasuihin voisi panostaa tai laittaa hiukan enemmän väriä. Tekstit ovat selkokielisiä ja kaikki tajuavat lukea ne, fontit siistejä.

    VastaaPoista
  2. Blogi: Rontti
    IG: rontti__

    Ulkoasu selkeä ja kivan yksinkertainen, väriä vain vähän puuttuu. Postaus tahti on hyvä ja teksti kirjoitettu hyvin, postaukset kiinostavia ja sopivan mittaisia. Kuvat ovat hyvä laatusia :)

    VastaaPoista
  3. blogi: khtrosebell
    youtube: julleff
    insta: khtrosebell
    Blogisi on ihanan selkeä kaikki mitä olen etsinyt , on löytynyt. Kuvat ovat hyvänlaatuisia ja selkeitä ja et jaarittele postauksissa mitään turhia. Blogin banneri on ihanan yksinkertainen , mutta sopii vuodenaikaan. Blogin vasemmassa reunassa olevat blogiehdotukset ovat ihana lisä blogiin , sillä sieltä löydän kaikki hyvät keppihevosblogit yhdstä paikasta!

    VastaaPoista
  4. Blogi Kht Banjo
    YouTube Kht Banjo
    Insta kitkatponi_khtbanjo

    Palautetta : Kiva ja selvä blogi, kivoilla kuvilla ja teksteillä. Ulkoasu on omaan makuuni hieman liian vaalea. Banneri on hieno, muttei täysin omaan makuuni. Kirjoitustyyli on hyvää ja selkeää. Postaustahti melko aktiivista :)

    VastaaPoista
  5. Lukijanimi: Katatu, Kht Chiaro
    Youtube: Katatu, Kht Chiaro
    Instagram: khtchiaro
    Palautetta: Kiva ja selkeä blogi, postaustahti on sopiva. Kuvat ovat sopivan kokoisia ja kivoja. Banneri on omaan makuuni hieman liian "yksinkertainen", mutta muuten hieno. Tekstit ovat selkeitä ja niitä on kiva lueskella. :)

    VastaaPoista
  6. Lukijanimi: Milja Pirhonen

    VastaaPoista
  7. Lukianimi: Saippua
    YT:kht nightmoon
    IG: kht(_)nightmoon en muista tuliko alaviva.
    Blogiin on panostettu. Paljon teksitiä kuvia ja erityisesti hyvälaatuisia sellaisia.on sellaista tietoa mistä oikesati on paljon apua selitetään asiat tarkasti että ei jää epäselvyyksiäBanneri on todella hieno.paras blogi Saimi.Isomaki@gmail.com. en tiedä saanko osallistua laitan kommenttia joe en saa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sähköposti on saimi.isomaki@gmail.com ylin sähköposti oli virheellinen

      Poista
  8. Sain osallistua koska ilmoitat tuloksen

    VastaaPoista
  9. Lukijanimi: Janina Ratilainen
    Youtube: Kht Amatello
    En ole instassa :/
    Palautetta:
    Blogin tekstiä on helppo lukea, ja teksti saa aina mielenkiinnon heräämään. Banneri on siisti ja hieno, mutta häiritsee kun kasvosi on sumennettu. Kuvat ovat ihanan hyvälaatuisia ja sopivan kokoisia. Postaustahti ihan hyvä. Kerrassaan ihana blogi! ;)

    VastaaPoista
  10. Lukijanimi: Katariina :3
    Yt: Katsku Patsku
    Sähköposti: katariina.havana@gmail.com
    Ei oo instaa :( Mutta teen tällä viikolla ja sitte seuraan ;)
    Palaute: Tosi kiva blogi. postaukset ovat selviä ja muutenkin mukavia lukea. ja kuvat tekevät postauksista vielä kivempiä, mutta välillä häiritsee kun naamasi on sumennettu :/ blogi on yks lemppareistani :D

    VastaaPoista
  11. lukijanimi: Jalla KhtPassion
    youtube: Jalla KhtPassion
    sähköposti: khtpassion@gmail.com
    instagram: @passionintalli (minä sekä Jawa, toinen talliomistaja, pidämme sitä yhdessä, mutta Jawa on tällä hetkellä tauolla)

    palaute: Blogi on todella helppo lukea, ja kun videoita tulee mukaan postaukseen niin se on erittäin mukavaa! Banneri on todella nätti, ja kokoinaisuudessa ulkoasu on tyylikäs, ehkä liian väritön. Kuvat ovat laadukkaat. Vasemmalla oleva blogilista on erittäin näppärä :) Postaukset ovat mukavia kun niihin ei ole ängetty liikaa materiaalia.

    VastaaPoista
  12. Blogi: Tuuva K
    Youtube: Kaaren
    sähköposti: tua.kaarina@gmail.com
    Instagram: kaarentalli

    Blogin ulkoasu on erittäin siisti ja mukava. Postauksia tulee sopivasti ja ne ovat aina mielenkiintoisia. Tekstiä ja kuvia on tarpeeksi eikä miinuksia oikeastaan ole. Videot ovat hienosti tehtyjä joita on myös miellyyttävä katsoa. Sivupalkeissa lukee kaikki olennainen ja kuten Jallakin jo mainitsi, blogilistaus on erittäin hyödyllinen. Kokonaisuudessaan siisti ja hyvin tehty blogi.

    VastaaPoista
  13. Lukijanimi: Poni Tyttö
    " Blogisi on mukavaa luettavaa. Runsas teksti vain puuttuu joskus. Tosi hyvä ja värikäs blogi. Saisi tausta silti olla jonkun muun värinen:/"

    VastaaPoista

Arvostan aina kommenttia :)