torstai 9. huhtikuuta 2015

Kisat 6.4.

Olin sitten taas kisailemassa. Ja taas ihan extempore lähdin, edellisenä iltana sain tiedon ja aamulla ilmoittauduin. Kisat oli tällä kertaa muutaman kymmenen kilometrin päässä, joten pääsin sinne mopolla. Kisat piti @khtamorella.

Kisasin kaikissa luokissa Hipulla. Hepaksi se valikoitui mukaan pienen kokonsa eli kuljetettavuutensa ansiosta. Löysin paikanpäältä myös @kht_ezmerallan, jonka kanssa sitten hengailinkin koko nelituntisen. Kuvia tuli paljon Emmin ansiosta ja kyllä itsekin niitä räpsin.Ensimmäinen luokka oli ristikkoluokka.

Ristikkoluokan menin vähän kuin lämmittelynä, koska paikoilla kesti taas vähän aikaa lämmetä. 4. sija tuli tästä luokasta. Seuraava luokka oli 30-40cm30-40cm luokasta tuli vissiin kolmosruusuke. Seuraavassa luokassa, 50-60cm oli myös uusinta. Siinä pistinkin jo enemmän vauhtia kinttuihin ja napattiin Hipun kanssa ykkössija!


Batman-moponi siellä taustalla tui tui


Este kaatui juuri ennen kun olin hyppäämässä :D

*I'm so fcking good at this* Hippu ajattelee

Plrp hrp hyi nauhat kutittaa nenää

Kunniakierros vruum vruum
Esteluokkien jälkeen oli vuorossa koululuokat, joihin osallistuin tietysti kumpaankin. Ensimmäinen oli raviohjelma ja toinen HeC (jossa tosin oli koottua laukkaa...)
Ekasta koululuokasta tuli ensimmäinen sija. Kenttä oli aika kuoppainen ja pieni mun askelille, joten ihan sm-tasoon ei ylletty :DToinen koululuokka toi sitten kakkospalkinnon. Viimeisinä luokkina oli näyttelyt. Hippu sai neljännen palkinnon.

@kht_ezmeralla ja @khtgranet poukkii

Kokoeroa...

ja kokoeroa!

Esitin Hipun ihan suitsilla kun ei ollut muutakaan

Kiva oli päästä hyppäämään kisoihin, oli ihan kivat esteradat ja asvaltilla ei pelännyt kaatuvansa hurjemmissa mutkissakaan.

Kuvia saa kopioida, mutta vain jos ilmoitat minut kuvaajana. Eli copyihin (c) @khtrenhet!

4 kommenttia:

  1. Sul on niiiin paras blogi!! :D Kivoja kuvia ja sun kirjotustyyli on oikeesti niin täydellinen ♥♥

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja onnea sijoituksista! :) Hieno Hiputin ♥

    VastaaPoista

Arvostan aina kommenttia :)