maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pitkäperjantai

Perjantaina juttelin SaKeRan whatsapp-ryhmässä ja päädyin pitämään valmennuksen. Illalla meille tuli siis @kht_ezmeralla ja @khtruska hevosineen. Estevalmennus piti sisällään pätkiä radasta ja lopuksi koko radan hyppäämistä.

Aluksi mentiin muutamaa kavalettia ravissa ja laukassa. Sitten otettiin laukanvaihtoja esteen päällä. Hyvin sujui kaikki mitä pyydettiin!


Sarja oli in-and-out, joten harjoiteltiin sitä ja hyvää lähestymistä sille. Onnistuivat vaihtamaan laukankin tuossa kakkosella. Lopuksi pistin hyppäämään radan muutamaan kertaan kokonaan. Estekorkeus vaihteli 40 ja 60cm välillä.

Oho. Innostuin itsekin hakemaan hevosen tallista, kun kerrankin pääsi hyppäämään rataa. Olen todella laiska raahaamaan jokaista estettä kentälle vain itseäni varten, joten tuli tämäkin hyödynnettyä. Otin Hipun, sillä sen liikutuksesta oli kauiten aikaa.

Kuten näkyy, hyppelin ensin itse Hipulla ja pääsi tamma noiden kahdenkin ratsuksi. Hassua kun se on niin pikkuinen mun alla ja näyttää ihan normaalilta pienempien ihmisten kanssa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostan aina kommenttia :)