maanantai 27. huhtikuuta 2015

SaKeRan kenttäkisat 25.4.

Nyt tulee paljon kuvia. Niissä esiintyy suurimmaksi osaksi minä, mutta otin myös muita mukaan. Kaikki kuvat kokonaisuudessaan löytyvät täältä. Kuvia saa käyttää, kunhan muistaa ilmoittaa kuvajan! (Instassa tägää @khtrenhet)

Kisat olivat siis @khtlumokuun ja @khtgranetin järjestämät kenttäkilpailut. Osallistuin kaikkiin luokkiin, Hipulla junioriin sekä Sissillä senioriin ja masteriin. Master-tason koululuokkaa lukuunottamatta kaikki järjestettiin mukavalla osallistujamäärällä, suurilukuisimmassa luokassa taisi olla huikeat 20 osallistujaa! Sääkin oli mitä mainioin.

Hiputin valmiina kisaradalle
Kisat aloitettiin siis koululuokilla. Juniorissa ratana oli HeD ja seniorissa kenttäohjelma nro 6 (HeC). Kenttä oli vähän pienehkö ainakin mun askelille, mutta asvaltti oli pohjana tasainen. Kouluradan kirjaimet olivat myös tosi siistit ja hienot, tykkäsin!






(c) Alisa
(c) Alisa
(c) Alisa
Rata on hyvä opetella juuri ennen luokkaa :))
Itse radat meni ihan hyvin, jopa niinkin että ekasta tuli 1. sija ja toisesta jaettu ykkönen. Itseä jäi kuitenkin kaihertamaan yleinen "velttous" ja jotenkin hätäinen suoritus. Radat toki olivat lyhyitä, eikä seuraavaa liikettä ollut paljon aikaa miettiä.

Sissi on kyllä kiva kisoissa!

Keskikäynti vaatii vielä harjoittelua
(c) Alisa

Tää @khtfavorin heppa oli kyllä hieno ilmestys

Koululuokissakin riitti väkeä

Seuraavan vuorossa olivat rataesteet. Juniortason estekorkeus oli huima 10-20cm. Rata oli aika kiva, sopivasti kumpaakin laukkaa. Olisi voinut olla pitempi ja estää oikomisteitä, mutta muuten hyvin toimiva rata, kivat esteet tyylikkäine numeroineen!


Verkkavinous

Olen ankka kvaak


Vruum
Seniorluokassa korkeus nostettiin lukemiin 30-40cm. Helppo hommahan tuo oli Sissille, ja nyt tuli sijoituskin. Ekasta, matalasta luokasta ei tullut mitään, eikä ollut ihmetys; en ikinä sijoitu kaikkein matalimmissa. Pienemmät vie ketteryydellään ja räjähtävyydellään voiton.






Seniorista 3. sija
Masterluokka oli korkeudeltaan 50-60cm. Jo tässä vaiheessa valittelin liian pitkien varpaankynsien aiheuttamaa kipua, mutta jaksoin kuitenkin repäistä kunnolla. Kyllä tästäkin siis lähtee vauhtia, kestää vaan vähän lämmetä :D







Masterista tulikin sitten 1. sija

Rataesteluokkien jälkeen siirryttiin vähän matkan päähän maasto-osuudelle. Olisin ihan hyvin voinut kävellä, mutta änkesin sitten monen muun kanssa samaan pakuun. Onneksi ei ollut pitkä matka.
Maastoesterata oli rakennettu pihalle, ja se kiersi talon. Vaikkei esteet nyt kovin maastoestemäisiä olleet, oli kuitenkin käytetty hyväksi mm. pientä mäkeä, hiekkalaatikkoa ja terassia. Nämä pikkujutut tekivät radasta ihan kivan :)



Hyppy alamäkeen



Ylämäkeen hypätessä yläpuolella oli nauhoja, jotka olivat ehkä hieman alhaalla tämän kokoiselle ihmiselle :'D

Juniorluokan rata meni mulla tosi nopeasti. Oli vähän saanut levätä, ja jotenkin riitti virtaa niin ratsastajalla kuin Hipullakin. Aikamoista kiitoa mentiin ja sukelsin melkein puskaan, mutta napattiin ykkössija!


Näin Sprynkin pitkästä aikaa


Seniorissa vauhti hiukan hiipui, mutta hopea ei ole häpeä!
Masterluokkaan yritin sitten vielä panostaa, ja itse rata menikin varmaan nopeammin kuin senior, mutta pienten estevälien kohdalla kolautin vissiin puomiin, joka tipahti yhden pykälän alaspäin. Ei siis maahan asti mutta tiputushan se oli. Jäi harmittamaan, sillä muuten ratani oli edellistä parempi.

Nätti käsi :''D


Viimeisen luokan jälkeen kenttäkisojen mukaisesti laskettiin pisteet yhteen ja palkittiin vielä junior- senior- ja masterluokan sijoittuneet.

Ruusuke- ja mitalisaalis


Hipun karsina, jouduin virittämään ruusukkeille lisää tilaa :'D
Sissin karsina
Kisat oli yleisesti ottaen hyvin järjestetyt, koulusta ja rataesteistä olisin jättänyt mielestäni turhat kilpailunumerot pois. Koululuokkien arvostelussa meni myös aika paljon aikaa, kaksi tuntia kahteen luokkaan. Mutta hyvä että järjestäjiä oli kaksi, yhdellä olisi ollut aivan liikaa hommaa! Tunnelma oli kuitenkin suorastaan mahtava, itse ihan hämmennyin omasta sosiaalisuudestani. Ja ai että kun tykkäsin kannustaa ja taputtaa :D Ensi kisoissa en pysy varmaan hetkeäkään hiljaa.

Palkinnot oli myös oivat, tykkään hirmuisesti ruusukkeista + siitä että jokainen koulussa kisannut sai oman arvostelupaperinsa. Jopa näissä kisoissa oltiin osattu käyttää desimaaleja, kun taas SM-kisoissa asiat olivat hieman toisin...

Kiitos hirveästi erityisesti kisojen järjestäjille sekä kanssakisailijoille! Reilut kuusi tuntia olivat tosi mukavat, ja kisojen jälkeen olin kyllä niin rättipoikkipuhki, ja niin oli varmaan muutkin. Kiitos muuten @kht_haukka ja kht_ezmeralla kuvaamisesta :)

Seuraavaksi luvassa on kahden viikon kuluttua Maikkenin kisat, ja omat kisat 13.6. Merkatkaas almanakkoihinne!

4 kommenttia:

  1. Lähes koko postauksen aiheesta poiketen, vilkasin jo foorumia mahdollisen kisatopan toivossa mutten löytänyt. Onks sellanen tai onko tulossa? :D
    Mut hyvin saalistettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe ei oo vielä, toki tulossa on. Täytyy vielä lyödä luokat ja sen sellaiset lukkoon :D

      Poista

Arvostan aina kommenttia :)