maanantai 20. huhtikuuta 2015

Lauantai 18.4.

Tosiaan lauantaina @kht_kolibri tuli taas meille. Ekaksi mentiin ratsastamaan takapihalle ja jaksettiin ottaa kolme estettäkin mukaan. Minä hyppelin tämän tunnin Ossilla.

Mentiin aluksi sarjaa, johon kuului innari ja sitten sen jälkeen vähän isompi este. Innaria nostettiin vissiin viiteenkymmeneen senttiin asti, ja kyllähän siinä sai jo kerätä voimaa ponnistukseen ja sarjan jälkeisiin askeleihin.
Hyvin mahtui näinkin iso ihminen sinne väliinAikamme hypittyä tätä järjestelyä molemmilla laukoilla teimme toisesta esteestä okserin ja hyppäsimme kahden esteen sarjaa kahdella/kolmella askeleella.Lopeteltiin näitten hevosten kanssa, kun mun oikea polvi ulisi jotain esteen korkeudesta. Napattiin tallista uudet hepat, minä otin Sissin ja Kia sai Xanan. Suunnattiin metsään, johon innostuttiin rakentamaan maastoesteitä kokonainen radallinen! Pitäisi vaan käydä tuolla useammin, niin hirveästi hienoa materiaalia + mahtava pohja.

Xanakin suoriutui hyvin ekoista maastoesteistään!

Ojankin yli päästiinSukellus


Oli taas kerran kiva päivä, kiitos kuuluu Kialle :) Hei nyt kaikki ihanat ihmiset (100 lukijaa täynnä!!) osallistumaan siihen bannerikisaan etten ala ihan epätoivoiseksi!

2 kommenttia:

  1. kiva postaus ja ihanat maastoesteet, mäkin haluun päästä hyppimään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Maastoesteet on kyllä kivoja hypittäviä!

      Poista

Arvostan aina kommenttia :)