keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Valkassa 13.4.

Lähdin (taas kerran) liikenteeseen täysin ilman ennakkosuunnittelua. Ymmärrätte varmaan, jos sanon saaneeni valmennuksen pitopaikan osoitteen siihen kellonaikaan kuin sen oli tarkoitus alkaa. Mutta perille pääsin, ja kyllähän siinä mukavasti aika vierähti.

Valmennuksen pitivät siis @khthorsma ja @kht_allaroundhorses. Myös valkassa ollut @khtlumokuu piti pientä tuntia sen jälkeen. Reppuun tungin tällä kertaa Sirun ja sain sen suitset sekaisin D:

Sirulla riitti virtaa!Vaihdoin muuten tuota naamojen suttaus -tekniikkaa, jotenkin pikselöinti on siistimmän näköistä (ja helpompaa kuin monen sumennoskerroksen lisääminen.) Mitä mieltä te olette? Jou vai nou?

Ilmoittauduin sitten Maikkenin koulukisoihin 9.5. Menen VaA-luokan Sissillä, jollen sitten saa tehtyä uutta hevosta. Jota en ole edes suunnitellut vielä. Mutta tosiaan, Julleffin mukana tulen, onko joku teistä tulossa?

3 kommenttia:

 1. Näyttää kivalta :3 Ääh, mäki haluun valmennukseen! :D
  Mä ajattelin tulla niihin kisoihin, mutta sitten unohdin ne hetkeksi (tai no aika kauaksikin aikaa) ja seuraavan kerran kun katsoin niin luokat olikin jo täynnä. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin pitäis useammin raahautua jonkun silmän alle, että pääsisin siihen kuntoon että voi kisoja ajatella vakavasti :D Niin muuten meni, itselle irtosi paikka yhden peruutuksen jälkeen. GP:ssä kyllä muistaakseni on vielä paikkoja!

   Poista

Arvostan aina kommenttia :)