sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

SM-kisat ja Hevosmessut 2k15

Eli tosiaan olin koko lauantain SM-kisoissa. Aamulla lähdettiin seitsemän aikaan Alisan (@throwbackwindna) kyydillä. Mukana oli myös Rigtan. Paikanpäällä messukeskuksessa leviteltiin tavarat myyntipöydälle, jonka siis jaoin Alisan ja Laukin (@khtdesteny) kanssa.

Valkoinen ja harmaa heppa Laukin, toinen harmaa kauempana Alisan. Mulla ei ollut myynnissä kuin Masi.

Mun tavaroita myyntipöydällä

Väkeä piisas!

Kenttä ilman ratsukoitaJulleffin Sissi on kyllä nättimys + hienot suitset

Lisää ihmispaljoutta

Virallinen tuomari Sigitius arvostelutyössä


Salakuvausta vol1, tää on kyllä hieno hepsu :3

Nyoom

Julleff radalla

Tuomarinpöytää

Näyttelytuloksien odottajia

samaa riviä

Aikamoinen määrä oli heitäkin + hirveä työ varmasti arvostella!BIS-ruusukkeiden jakoa

Salakuvausta vol2, tällä on hieno väritys ja omaleimainen ilme!

BIS1, ihan mahtavan näköinen heppa
Hyvä että peruin osallistumiseni, sillä olin joka paikasta kipeä, etenkin lonkat rajoittivat liikkumista aikalailla :D Lisäksi olin niin sidottu myyntihommiin, etten syömässä ehtinyt käydä! (Kitos äiti sämpyläkuljetuspalvelusta ♥) 

Joskus neljän aikaan oltiin saatu kaikki myytyä. Alisan tavarat meni jo aikaisemmin ja Laukille jäi muutama kirja. Olen erittäin tyytyväinen, että sain _kaiken_ myytyä. Masikin sai uuden, hyvältä vaikuttavan kodin. Kotona laskeskelin, että tuottoa tuli 191,30€, ihan hyvin siis.

Kisoja en kuvannut enempää, koululuokkia en edes nähnyt, sillä pääsin siinä vaiheessa vihdoinkin kiertelemään hevospuolella. Mukaan ei tarttunut kuin yksi ohut hupparimainen takki. Lähdettiin kotiin näyttelytulosten jälkeen, ja olin kyllä aika poikki. Oli kyllä kiva nähdä ihmisiä, niin harvoin kun pitemmälle lähden näissä merkeissä. Ehkä seuraavassa tapahtumassa uskallan jutellakin joillekin!

Kiitos päivästä Laukki, Julleff, Rigtan ja Alisa + muut, olitte ihnuja ♥

6 kommenttia:

 1. Osaatko ollenkaan arvioida kuinka paljon ihmisiä siellä oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keppariväkeä ehkä joku 300? Tarkemmin en osaa sanoa, muuta kuin että aika sillit suolassa -fiilis tuli myyntipöydän vieressäkin :D

   Poista
 2. Onko sulla vihree hupparisesta hyypästä kuvia radalta? Sillä se olen minä ja tuossa vielä s-posti jos on niin voisitko lähttää niitä?
  khtaamurusko3@gmail.com
  Instagam: khtaamurusko

  En jaksa kirjautua sisään :D t: Mega-Watti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa kyllä on aikalailla kaikki, jotka nopeasti asetuksia säätelemättä ehdin räpsäisemään ja jotenkin kuvanmuokkauksella pelastamaan. Myyntipöytä kun piti niin kiireisenä, etten syömään ehtinyt lähteä :D

   Poista
 3. Sattuisko olemaan musta kuvia? Sellanen vaaleensininen t-paita (teksti "Kaustinen"), mustat housut, pinkit lenkkarit, ruskeet hiukset ponnarilla ja silmälasit? Näyn tuolla aika monessa kuvassa taustalla :DD Heppana oli sellanen rautias mustilla suitsilla.
  Jos kuvia löytyy, voinko laittaa ensin sinulle sähköpostia, sillä en viitsisi laittaa omaa osoitettani tähän, kun siinä on nimi ja kaikki.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama kuin edellinen vastaus, tosiaan oli niin hektinen päivä että kuvaaminenkin tapahtui niin kiireessä, että pienestä määrästä kuvia onnistui joten kuten hyvin pieni osa :/

   Poista

Arvostan aina kommenttia :)